18
Mayıs
2024
Cumartesi
MİLAS - MUĞLA

Belediye ile CHP arasında kürsü krizi

Muğla'nın Beçin beldesinde CHP'den belediye başkan adayı olan Mustafa Sezgin'in adaylık açıklaması sırasında Milas Belediyesi'ne ait kürsünün kullanılmasına tepki gösteren Milas Belediye Başkanı Hürol Önder, "Kürsünün izinsiz alındığını tespit ettik. Gereken neyse yapılacaktır" dedi.

CHP'den Beçin belediye başkan adaylığını açıklayan Mustafa Sezgin için düzenlenen kokteylde konuşma yapılan kürsünün Milas Belediyesi'nden izinsiz olarak alındığının belirlenmesi belediye ve CHP arasında iplerin gerilmesine neden oldu.

CHP Milas belediye başkan aday adayı Muhammet Tokat ile Muğla Milletvekili Fevzi Topuz'un konuşma yaptığı ve CHP bayrağıyla kamufle edilen kürsünün Milas Belediyesi Evlendirme Salonu'ndan izinsiz olarak alındığını ifade eden Milas Belediye Başkanı Hürol Önder, "Kürsünün izinsiz alındığını tespit ettik. Konuyla ilgili gerekli araştırmaları yapıyoruz. Belediyemize ait bir kürsünün bir parti organizasyonunda izinsiz olarak kullanılmasını kabul etmemiz mümkün değil. Sorumlular hakkında gereken neyse yapılacak" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2009 Salı 16:02:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?