19
Mayıs
2024
Pazar
MİLAS - MUĞLA

Bez torba kullanımı yaygınlaşacak

AMAÇ BEZ TORBA KULLANIMINI YAYGINLAŞTIRMAK

Muğla’nın Milas ilçesine gelen Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Bodrum Şube Başkanı Meral Saraçbaşı, “Maviden Sürgün edilmek istemiyoruz” sloganıyla başladıkları yoldaki amaçlarının bez torbaların kullanımını yaygınlaştırmak olduğunu belirtti.

ÇYDD Bodrum Şubesi Başkanı Meral Saraçbaşı ve beraberindekiler, Çocuk Hakları Evrensel Bildirgesi’yle alakalı olarak, ÇYDD Genel Başkanı Türkan Saylan’ın vefatının ardından Milas’ta yapılan Türkan Saylan Parkı’nı görmek ve kendilerinden burs alan öğrencilere bu parkı göstermek için Milas’a geldi.

Milas’taki bir fotoğraf sergini gezerken bir açıklama yapan ÇYDD Bodrum Şube Başkanı Meral Saraçbaşı, “Maviden Sürgün edilmek istemiyoruz” sloganıyla başladıkları yoldaki amaçlarının bez torbaların kullanımını yaygınlaştırmak olduğunu söyledi.

Saraçbaşı: “Doğa için zararlı olan poşetler artık kullanılmasın istiyoruz. Bu nedenle ilk kez Halikarnas Balıkçısı’nın ölüm yıldönümü etkinliklerinde Bodrum’da bu bez torbaları dağıttık. Milas’taki gezimiz sırasında da bu bez torbalardan dağıttık. Gittiğimiz her yerde de bu bez torbaları dağıtacağız ve bunları yaygınlaştıracağız” dedi.

Sonrasında Saraçbaşı, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a da bu bez torbalardan hediye etti.

AMAÇ BEZ TORBA KULLANIMINI YAYGINLAŞTIRMAK
AMAÇ BEZ TORBA KULLANIMINI YAYGINLAŞTIRMAK
İHA
Yayın Tarihi : 21 Kasım 2009 Cumartesi 18:53:01
Güncelleme :21 Kasım 2009 Cumartesi 23:28:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?