18
Mayıs
2024
Cumartesi
MİLAS - MUĞLA

CHP köylerden başladı

MİLAS CHP, REFERANDUM ÇALIŞMALARINA KÖYLERDEN BAŞLADI

CHP Milas İlçe Teşkilatı, gerçekleştirdiği köy toplantılarında referandum, genel seçimler ve ülke gündemiyle ilgili gelişmeleri köylülerle paylaşıyor.

Köy ziyaretlerinde CHP Milas İlçe Başkanı Suat Özcan’ın başkanlığındaki CHP heyetinde 29 Mart 2009’da yapılan yerel seçimlerde partinin Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Tiryaki, Ören Belde Başkanı Ali Mehmet Yaman ve ilçe yönetim kurulu üyeleri yer aldı.

Toplantının açılışında konuşan Mehmet Tiryaki, ülkenin zor bir dönemden geçtiğini iddia ederek, “Bir yandan terör, iç ve dış olaylar, diğer yandan ekonomi, tarım, sanayi, küçük esnaf. Tüm kesimler zor durumda. Şimdi önümüzde bir referandum ve ardından yapılacak genel seçimler var. Bu sürecin başlangıcında ise CHP’de bir genel başkan değişimi yaşandı. Bu değişimin seçim sonuçlarına olumlu yönde yansıyacağını düşünüyorum. Bizlere düşen; kırgınlıkları, küskünlükleri ya da başka meseleleri bir tarafa bırakıp, CHP çatısı altında toplanmak” dedi.

CHP Milas İlçe Başkanı Suat Özcan da, ülkenin bugünkü seviyeye çok zor şartlar altında geldiğine işaret ederek, “Yolu, suyu, elektriği, fabrikası, üniversitesi olmayan, bir toplu iğneyi bile üretemeyen bir noktadan çok kısa zamanda birçok gelişmeyi sağlayan bir ülke kimliğine kavuştuk. İşte CHP, böyle bir sürecin en başındaki partidir. Hizmet üreten, insan yaşamını kolaylaştıran cumhuriyet döneminin birçok kurumu 4-5 yıl öncesine kadar kamunundu ancak özelleştirme adı altında hepsi satıldı. Biz 2002 seçimlerinde; ‘Akaryakıttan ÖTV’yi, gübre fiyatlarından KDV’yi kaldıracağız’ dedik. Gerçi bugünkü iktidar da bir şeyleri kaldırıyor. Mesela pırlantadan KDV’yi kaldırdı. Soruyorum size; aranızdan kaç kişinin pırlanta ile bir ilişkisi var? Ülke ekonomisi bu kadar kötüye giderken, huzurumuz var mı? Biz CHP olarak referandumda ‘Hayır’ diyeceğiz. Eğer evet çıkarsa bu ülkeye faşizm hâkim olacak” diye konuştu.

MİLAS CHP, REFERANDUM ÇALIŞMALARINA KÖYLERDEN BAŞLADI
MİLAS CHP, REFERANDUM ÇALIŞMALARINA KÖYLERDEN BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2010 Pazartesi 14:39:01
Güncelleme :12 Temmuz 2010 Pazartesi 19:09:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?