19
Mayıs
2024
Pazar
MİLAS - MUĞLA

CHP'den Yiğitkaya’ya ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) İl Genel Meclis Üyesi adayları, bağımsız Milas Belediye Başkan adayı Rüştü Yiğitkaya’yı ziyaret ederek seçimde başarılar diledi.

CHP Beçin Belde Belediye Başkan Adayı Mustafa Sezgin ile geçtiğimiz hafta sonu yapılan temayülde sıralamaya girerek aday olmaya hak kazanan 4 il genel meclis üyesi Akın Üstündağ, Halil Mutlu, Halil Ilbıra ve Ahmet Kılbey Bağımsız Adaylığını açıklayan Milas Belediye Başkan Adayı Rüştü Yiğitkaya’yı ziyaret ederek seçim sürecinde başarılar diledi.

Seçim sürecini bir hizmet yarışı olarak değerlendiren Sezgin, “Biz hep birlikte hizmet için yarışacağız. Önemli olan herkesin bu şehir için bir şeyler yapmak istemesidir. Dostane duygular içinde bugün bu aday arkadaşımızı ziyaret ederek başarılar dilemekten mutluluk duyuyoruz. Yarın seçimler bittiğinde biz yeniden yan yana omuz omuza hizmet için çalışacağız. Bu nedenle arkadaşımıza özellikle bağımsız adaylık sürecinde başarılar dileriz” dedi.

Milas Bağımsız Belediye Başkan Adayı Rüştü Yiğitkaya ise, siyasette önemli yer sahibi olan arkadaşlarının kendisini ziyaretinden dolayı mutlu olduğunu söyleyerek, “Biz Milas’ın insanıyız. Her zaman siyasette farklı partilerde de yer alsak. Bir birimiz ile tatlı rekabetler süreci geçirmişizdir. Hizmet yarışı için start verdiğimiz bu hafta açılışımızı da yapmamız ile değerli dostlarım bir dostluk örneği göstererek seçim büroma gelmiş bulunuyorlar. Ben kendilerine öncelikle teşekkür ediyor, seçimlerde ise başarılar diliyorum” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2009 Pazartesi 09:58:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?