18
Mayıs
2024
Cumartesi
MİLAS - MUĞLA

DYP İlçe Başkanı Toker, pompalıyla dehşet saçtı

Doğruyol Partisi (DYP) Milas İlçe Başkanı Ferhat Toker'in, bir süreden bu yana oğlunu rahatsız ettikleri gerekçesiyle 4 kişiyi pompalı tüfekle yaraladığı ileri sürüldü.

Edinilen bilgiye göre, dün saat 23.00 sıralarında meydana gelen olayda, birkaç gündür aralarında husumet bulunan taraflardan DYP Milas İlçe Teşkilatı Başkanı Ferhat Toker, şahısların oğlunu tehdit ettikleri gerekçesiyle şahsına ait bir pompalı tüfekle Hoters Pizza önünde bulunan kalabalığın arasına gelerek 3 el ateş etti.

 Açılan ateş sonucu Mustafa Kılıç, oğlu Erkan Kılıç ve kardeşi Özer Kılıç'la, askerden hava değişimine gelen Mehmet Tekin isimli şahısları ayağından yaralandı. Olay sonrasında 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Erkan Kılıç ve askerden hava değişimine gelen Mehmet Tekin ayakta tedavi edilirken, diğer 2 kardeşler Mustafa Kılıç ve Özer Kılıç 75. Yıl Devlet Hastanesi'nde müşahede altına alındı.

Bölgede geniş çaplı güvenlik önlemleri alan emniyet kuvvetleri olayların daha fazla büyümesini önlerken, olayı kendisinin yaptığını ifade eden DYP Milas İlçe Teşkilatı Başkanı Ferhat Toker bir süre sonra sonra güvenlik kuvvetlerine teslim oldu.

Olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü sürüdürüldüğü bildirilirken, tarafların bir süre önce Milas Emniyet Müdürlüğü'ne çağrılarak barıştırıldıkları öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Temmuz 2005 Cuma 10:22:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?