25
Mayıs
2024
Cumartesi
MİLAS - MUĞLA

Emniyetin dibindeki eczaneler soyuldu

Muğla’nın Milas ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne 150 metre uzaklıkta buluna iki eczane aynı gece soyuldu.

Edinilen bilgiye göre; Atatürk Bulvarı’nda Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne yaklaşık 150 metre uzaklıkta bulunan iki eczaneye birden giren hırsız veya hırsızlar eczanelerin kasalarında bulunan yaklaşık 600 TL’yi ve eczanede bulunan bir dizüstü bilgisayarı çalarak kayıplara karıştı. Eczaneler herhangi bir ilaç çalınmadığı belirtildi. Atatürk Bulvarı’nda bulunan Üçpınar Apartmanı’nın zemin katında yan yana yer alan Erdem ve Fındıkçıoğlu eczanelerine dün sabaha karşı girdikleri tahmin ediliyor.

Eczanenin kapısının açık olduğunu gören vatandaşlar Eczacı Keriman Kınacı Eğilmez’i telefonla arayarak haber verdi. Erdem Eczanesi’nin hemen yanında bulunan Fındıkçıoğlu Eczanesi’nin de kapısının açık olduğunun fark edilmesinin üzerine sahibi Mustafa Kemal Fındıkçıoğlu’na da haber verildi.

Durumun bildirilmesinin ardından olay yerine gelen Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekipleri, kapıları zorlanarak açılan eczanelerde parmak izi araması yaptı. İlk belirlemelere göre Erdem Eczanesi’ndeki kasadan bozuk paraları, Fındıkçıoğlu Eczanesi kasasından ise yaklaşık 550 TL’yi ve bir dizüstü bilgisayarı çaldıkları belirlendi. Hırsız veya hırsızların olay yerinden başka bir şey çalıp çalmadıklarının belirlenmesi için çalışma başlatıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
 

iha
Yayın Tarihi : 13 Nisan 2009 Pazartesi 16:02:56
Güncelleme :14 Nisan 2009 Salı 11:10:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?