29
Mayıs
2024
Çarşamba
MİLAS - MUĞLA

Eşiyle tartıştı intihar etmek istedi

Milas ilçesinde, ailevi sorunları olan bir kişi, ayrı yaşadığı eşiyle tartıştıktan sonra başlattığı silahla intihar girişimine son verdi. Boğazına dayadığı silahıyla sigara almaya giden alkollü şahıs, 4 saatlik bekleyişin ardından güçlükle ikna edildi.


28 yaşındaki Tufan Y., ayrıldığı eşi Burcu T.'nin iş yerine gelerek tartışmaya başladı. Buradaki tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından Burcu T. polise sığınmış, polislerin gözaltına almak istediği Tufan Y. yanında getirdiği av tüfeğini kafasına dayayarak intihar edeceğini söylemişti. Polislerin ikna çalışmaları sırasında Tufan Y. çevreye iki el ateş etmiş; eşiyle görüşmek istediğini ifade etmişti.

Tufan Y., sigarasının bitmesi üzerine boğazına dayadığı av tüfeğiyle markete sigara almaya gitti. Milas İlçe Emniyet Müdürü ve diğer personel adamın peşinden bir saniye olsun ayrılmadı. Sigarasını alan Tufan Y. tekrar aracına döndü. İşyerine tekrar giren ve oturmaya devam eden Tufan Y., 4 saatlik bekleyişin ardından ikna edildi. Tüm Milaslılar hiçbir yaralanma ve can kaybı olmadan atlatılan bu olay karşısında derin bir nefes aldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

iha
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2008 Perşembe 21:10:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?