20
Mayıs
2024
Pazertesi
MİLAS - MUĞLA

Fırınlara sıkı denetim

Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz’un da katıldığı fırın denetimleri sabaha kadar devam ederken, Başkan Topuz, Zabıta Amiri İbrahim Mat ve zabıta personeli tüm fırınları satış reyonlarından un depolarına kadar titizlikle denetledi.

Milas Belediye Zabıtası Sağlık Yönetmeliği’nin ilgili maddeleri gereğince yapılan denetimlerde, ekmek gramajından çalışanların kılık kıyafetlerine, sağlık belgelerinin eksiksiz olmasından üretim ve depolama yerlerinin temizliğine kadar çeşitli kriterler göz önüne alındı.

Milas’taki fırınların çoğunun ufak tefek aksaklıklar dışında uygun şartlarda üretimlerine devam ettiği görülürken, eksikliklerle ilgili olarak tüm fırınlar için 15 gün süreli ihbarnameler düzenlendi. İhbarnamelerin süresi sonunda ekmek fırınları zabıta ekiplerince bir kez daha denetlenecek.

Denetimler sonunda Belediye Başkanı Fevzi Topuz, "Milas halkı adına yaptığımız bu denetim sonucu eksiklik tespit edilen tüm fırınlarımızı 15 gün sonra bir kez daha denetleyeceğiz. Bu denetime yine bizzat katılacağım. Halkımızın sağlığı ilgili yapılan tüm bu denetimler daha da sıklaşarak devam edecektir" dedi.

MUĞLA (İHA) -
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2004 Perşembe 11:04:42
Güncelleme :9 Nisan 2005 Cumartesi 18:02:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?