22
Mayıs
2024
Çarşamba
MİLAS - MUĞLA

Fuhuş operasyonunda 20 kişi gözaltına alındı

Muğla'nın Milas İlçesi'nde, fuhuş yapıldığı ve kumar oynatıldığı öne sürülen bir restoran-bara, jandarma tarafından düzenlenen Final-1 Operasyonu'nda, 20 kişi gözaltına alındı. Operasyonda, 250 gram esrar, 20 uyuşturucu hap, 6 sustalı bıçak, 4 kelepçe, 1 çalıntı olduğu belirlenen otomobil ele geçirildi. 

Bir ihbarı değerlendiren Milas İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, bir ay süreyle takibe aldıkları Selimiye Beldesi'ndeki, Özkul Restoran ve Bar'da, fuhuş yapıldığı ve kumar oynatıldığı belirleyerek, bugün saat 07.00 sıralarında operasyon düzenledi. ‘Final-1’ adı verilen operasyon sırasında, yaşı küçük 3 kişi ile fuhuş yaptıkları iddia edilen 8 kadının da aralarında bulunduğu 20 kişi gözaltına alındı. Restoran ve bar ile üst katındaki odalarda yapılan aramalarda, 250 gram esrar, 6 sustalı bıçak, 20 uyuşturucu hap, özel yapım sopalar, 4 kelepçe, bir çalıntı olduğu belirlenen otomobil ele geçirildi. Jandarma ekipleri, restoran ve barın üst katındaki odalarda fuhuş yapıldığı ve özel olarak dizayn edilen bir odada kumar oynatıldığını belirledi. 

Gözaltına alınan 20 zanlıdan 8'inin ifadelerinin ardından, “Uyuşturucu madde bulundurmak ve satmak’, ‘Fuhuşa aracılık etmek’, ‘6136 Sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkında Kanun'a Muhalefet’ suçundan bugün adliyeye sevk edileceği bildirildi. Diğer 12 zanlının ise, jandarmadaki ifadelerinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. 

Adliyeye sevk edilen diğer zanlılar 31 yaşındaki H.Y., 42 yaşındaki Z.A., 36 yaşındaki S.C., 38 yaşındaki M.Ö., 29 şaşındaki M.E.D., 32 yaşındaki E.D., 31 yaşındaki E.A. ve 26 yaşındaki R.E. de tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı.
milliyet
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2007 Perşembe 09:56:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?