29
Mayıs
2024
Çarşamba
MİLAS - MUĞLA

Genç gaspçı tutuklandı

Muğla’nın Milas ilçesinde bileziklerini alabilmek için Nevzat Tabak (60) isimli kadını bıçaklayan M.D. (19) isimli zanlı tutuklanarak, cezaevine konuldu.


Bilindiği gibi; Milas’ta meydana gelen olayda alacağı için geldiği evde bileziklerini alamadığı Nevzat Tabak isimli kadını bıçaklayarak olay yerinden kaçak M.D., Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından kısa sürede yakalanmıştı. Emniyetteki sorgusunun tamamlanmasının ardından zanlı, Milas Adliyesi’ne sevk edilmişti.

Çıkarıldığı mahkeme heyeti tarafından sorgulanan M.D’nin suçlamaları kabul ettiği ve ifadesinde; “Mandıracılıkla uğraşan Muzaffer Tabak’ın yanında satış elamanı olarak çalışıyordum. Mart ayında işten çıkarıldım. İşten çıktıktan sonra yeni bir iş aradım fakat bulamadım. Kendisiyle iş konusunda konuşmak için evine gittim. Kapıyı açan eşi Nevzat Tabak’a Muzaffer Tabak’ı sordum. Evde olmadığını söyledi. Bu arada gözüm kadının kolundaki bileziklere takıldı. Ondan sonra ne yaptığımı hatırlamıyorum” dediği öğrenildi.


Gasp, yağmalamaya teşebbüs ve bıçakla yaralama suçlamasıyla hakim karşısına çıkan M.D., M.D. tutuklanarak cezaevine konuldu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

iha
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2008 Cuma 19:59:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?