19
Mayıs
2024
Pazar
MİLAS - MUĞLA

Güllüklü kaptan kayıplara karıştı

Milas’a bağlı Güllük beldesinde oturan tekne kaptanı Hüseyin Kızıl’dan 1 Ocak’tan bu yana haber alınamıyor. Hüseyin Kızıl’ın yılbaşı gecesini Kazıklı koyunda geçirmek istediği ve bir daha kendisinden haber alınamadığı açıklandı.

Tekne kaptanı Kızıl’ın güvenlik görevlisi arkadaşı Arif Balkır ile birlikte kaldığı öğrenilirken, arkadaşına, “Ben Kazıklı’ya bira içmeye gidiyorum. Eğer gelmezsem arkadaşımda kalırım”' diyerek üç metrelik lastik botla açıkta bulunan tekneden ayrılarak Kazıklı koyuna doğru gittiği açıklandı. Balıkçı teknesi kaptanı Hüseyin Kızıl, sabah saatlerine kadar tekneye dönmedi.

Sabah saatlerinde bir balık çiftliğinde Hüseyin Kızıl’ın kullandığı bot bulundu. İçinde cep telefonu, çizme, mont ve kimlik bulundu. Olayla ilgili soruşturma ve arama çalışmaları devam ederken, Kazıl’ın Güllük Yeni Mahallede oturan ailesine komşuları teselli etmeye çalışıyor.

Sahil Güvenlik Komutanlığına oğlunun kayıp olduğunu bildiren baba Ahmet Kızıl, “26 Aralık’ta bana hesap numarası verdi. İş Bankasına çok acele 100 TL yatır, ben aybaşında veririm” dediğini söyleyen baba Ahmet Kızıl, “Nerede olduğunu çok merak ediyoruz. Oğlumdan dört gündür haber alamıyorum” dedi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

iha
Yayın Tarihi : 4 Ocak 2009 Pazar 12:51:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?