24
Mayıs
2024
Cuma
MİLAS - MUĞLA

Havalimanında şüpheli çanta paniği!

Milas - Bodrum Havalimanı iç hatlar terminalinde unutulan bir çanta, güvenlik kuvvetlerini alarma geçirdi. Fünye ile patlatılan şüpheli çantadan elbise ve gazete çıktı.

Edinilen bilgiye göre, dün saat 20.00 sıralarında Milas - Bodrum Havalimanı iç hatlar terminalinde unutulan bir çanta güvenliği harekete geçirdi. Kısa sürede güvenlik önlemlerini alan yetkililer, yolculuk yapmak için terminalde bekleyen yerli ve yabancı turistleri güvenli bir bölgeye tahliye etti.

Güvenlik güçleri, alınan tedbirlerin ardından şüpheli çantayı fünye ile patlattı. Paniğe sebep olan çantanın içinden giyim eşyaları ve gazete çıktı. Şüpheli çantanın fünye ile patlatılmasından sonra yaklaşık 1 saat aksayan uçak seferleri normal olarak devam etti.

Olayla ilgili bir açıklama yapan Havalimanı Mülki Amiri ve Milas Kaymakamı Hulusi Doğan, "İç hatlar terminalimizde unutulan bir çanta nedeniyle gerekli olan güvenlik önlemleri alınmış ve yolcuların güvenliği sağlandıktan sonra çanta fünye ile patlatılmıştır. Unutulan çanta ile şuana kadar herhangi bir başvuru yapılmazken, yapılan çalışmalar sonucunda çantanın kime ait olduğu tespit edilememiştir. Havalimanımızda güvenlik sistemlerimiz en son teknoloji ile yapılmaktadır. Bu olayda da kimseye zarar gelmemesi için böyle bir yola başvurulmuştur" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Temmuz 2005 Pazar 12:33:38
Güncelleme :13 Temmuz 2005 Çarşamba 12:02:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?