30
Mayıs
2024
Perşembe
MİLAS - MUĞLA

İlçe başkanlığına adaylık açıklaması

AK Parti Milas İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi Durmuş Cüce, 12 Ekim’de yapılacak olağan genel kurulunda ilçe başkanlığına aday olduğunu açıkladı.


AK Parti Milas İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi İlçe Sekreteri Durmuş Cüce, 12 Ekim’de yapılacak ilçe kongresi öncesinde ilçe başkanlığı için aday olduğunu açıkladı. Partinin ilçe teşkilatı binasında basın toplantısı düzenleyen Cüce, adaylığını açıklamasına gerekçe olarak tabandan gelen isteği gösterdi.


Partide birleştirici bir yol izleyeceği açıklayan Cüce, yaptığı açıklamada “12 Ekim 2008 Pazar günü yapılacak olan AK Parti olağan genel kurulunda başkan adaylığımı açıklıyorum. Başkan adayı olmanın nedeni de şimdiye kadar arkadaşlarımdan ve tabandan bana gelen zorlamalardır. Ben de bu baskıyı kıramadım ve bugün adaylığımı açıklıyorum. Milas’a yakışır bir başkan olacağım. Herkesin sorununu dinleyerek çözüm üretme yoluna gideceğim. Özellikle belirtmek isterim ki kimseyle kırgınlığım yok.”


İL GENEL MECLİS ÜYELERİNDEN DESTEK
Gazetecilerin soruları üzerine adaylık sürecinde ve sonrasında AK Parti’li iki İl Genel Meclis Üyesi Yusuf Esen ve Ahmet Pehlevan’ın kendisini desteklediğini açıklayan Durmuş Cüce, “Seçildiğim takdirde ilk olarak küskünleri bir araya getirmek için çabalayacağım. Kadın kolları ve gençlik kollarımızı geliştireceğiz. Gerekli görülen yerlerde kan değişimine gidilecektir. AK Parti’li belediye meclis üyelerimizin tümü de beni destekliyor” dedi.


Bir gazetecinin ‘Yönetim listesi olarak yaklaşan yerel seçimler öncesi destekleyeceğiniz belediye başkan adayı belli mi’ sorusuna ise, “Biz kamuoyu yoklamasına öncelik vereceğiz. Bununla birlikte kamuoyunun belirleyeceği ve genel merkezimizin kabul ettiği bir ismi aday olarak göreceksiniz” diyerek cevap veren Cüce, Hürol Ünlü yönetimindeki ilçe teşkilatını kastederek; “Son dönemlerde yönetim kurulumuzda gevşemeler görüyorum. Toplantılarımız dahi düzenli olarak yapılmamaya başlandı. Daha önceleri kale gibiydik” şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2008 Cumartesi 16:53:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?