20
Mayıs
2024
Pazertesi
MİLAS - MUĞLA

İşkence gören kızın annesi serbest

Muğla'nın Milas ilçesinde birlikte yaşadığı kadının 6 yaşındaki kızına işkence yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Hacıapti Mahallesi'ndeki bir eve gittiklerinde vücudunda morluklar bulunan 6 yaşındaki H.Ç.'yi buldu.

Polis ekipleri, küçük kızı hastaneye götürerek tedavisini yaptırdı. Polis, küçük kızın annesi Ü.Ç. (36) ile birlikte yaşadığı iddia edilen A.G.'yi (39) gözaltına aldı. Sabah saatlerinde hakim karşısına çıkarılan A.G. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, anne Ü.Ç ise serbest bırakıldı.

H.Ç.'nin velayetinin bulunduğu babası Kadir Ç., anneyi ve arkadaşını suçlayarak çocuğun kendisinden olmadığını iddia etti. Kadir Ç., mahkeme tarihinde tüm bildiklerini hakime anlatacağını söyledi.

Milas Kaymakamı Bahattin Atçı, koruma altına aldıkları küçük H.Ç.'nin Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde korumaya alınması için başvuru yaptıklarını belirtti.

AK Parti Muğla Milletvekili Yüksel Özden de Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Nimet Çubukçu'yla telefonda görüşerek, çocukla ilgili gerekli işlemlerin yapılması talebinde bulundu.

.
Yayın Tarihi : 12 Nisan 2008 Cumartesi 16:08:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?