18
Mayıs
2024
Cumartesi
MİLAS - MUĞLA

Ketendere'ye yeni köprü

YIKILAN KÖPRÜNÜN YERİNE YENİSİ YAPILIYOR

Muğla’nın Milas ilçesinde önceki gün etkili olan etkili sağanak yağışın neden olduğu selde yıkılan Ketendere Köyü Köprüsü’nün yerine yenisinin yapılması için çalışmalara başlandı.

AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Yusuf Esen, geçtiğimiz gün yaşanan sağanak yağıştan zarar gören Ketendere halkını ziyaret edip çalışmaları yerinde izledi.

Köprünün bir an önce yapılması için iş makinelerinin yanında köylülerin de seferber olduğu Ketendere köyünde köylüyü ve çalışmaları yerinde ziyaret eden AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Yusuf Esen köylülerin sorunlarını dinleyip sorularını cevapladı.

Konuyla ilgili Ketendere Köyü muhtarı Mehmet Zeki İlhan’la konuşan Esen

Milas’ta afetin birçok zararlara yol açtığını ve bu zararların afet fonundan karşılanacağını hasar tespit çalışmalarının hala devam ettiğini söyledi.

Daha önce su sorunuyla da haberlere konu olan Ketendere köyü halkı yıllardır köyün sorunlarını sık sık dile getirdiklerini özellikle su sorunun tamamen giderilmesini istediklerini belirttiler köylüler “Maalesef köyümüzde su sıkıntısı yaşandığından yıllar önce içilemez raporu verilen sularımızı içmek zorunda kalıyoruz. Bununla da paralel olarak köyümüzde kanser ve böbrek hastalıkları arttı” dediler.

Köylülere köy fonundan parke taşı için bütçe ayrıldığını söyleyen Esen köy sorunlarını yakından takip ettiklerini belirtti.

YIKILAN KÖPRÜNÜN YERİNE YENİSİ YAPILIYOR
YIKILAN KÖPRÜNÜN YERİNE YENİSİ YAPILIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 21 Ekim 2010 Perşembe 15:01:02
Güncelleme :21 Ekim 2010 Perşembe 17:25:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?