25
Mayıs
2024
Cumartesi
MİLAS - MUĞLA

Kızının acısına dayanamadı

MİLAS’TA İNTİHAR

Muğla’nın Milas ilçesinde kızının ölümüne dayanamayan yaşlı kadın çamaşır ipiyle yaşamına son verdi.

Edinilen bilgiye göre; Milas’a bağlı İsmet Paşa Mahallesi 1. Sünnetçi Kuyu Sokak No: 22’deki evinde yalnız yaşayan 81 yaşındaki Fatma Çetin, kendini evinin bahçesinde çamaşır ipiyle asmış olarak bulundu. Boyuna çamaşır ipi geçirip sandalyeyi itmesi şeklinde intihar ettiği belirtilen Çetin’i ilk olarak 15.30 sıralarında yoldan geçen mahalli bayanlar gördü. Bayanların bağırmaya başlamasıyla o civardaki özel bir elektrik şirketine ait yetkililer olay yerine geldi ve polise haber verdiler.

Kısa sürede olay yerine gelen Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri bayanın ölmüş olduğunu gördü. Sonrasında olay yerine gelen Milas Cumhuriyet Savcısı ve Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceme ekipleri gerekli incelemeleri yaptı.

Yaşlı kadının cesedi Milas Belediyesi’ne ait cenaze aracıyla 75.Yıl Milas Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kesin ölüm sebebinin belirlenebilmesi için İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderileceği kaydedildi.

KIZININ ACISINA DAYANAMADI

05 Mart’ta kızı Serpil Bener’in (58) nefes darlığı ve kemik erimesi rahatsızlarından dolayı hasta olduğundan öldüğü, kızının acısına dayanamayan ve sağlık problemleri olan 81 yaşındaki Fatma Çetin’in intihar ettiği kaydedildi. İntihar eyleminin gerçekleştiği sırada, yan taraftaki evde yaşayan inşaat işçisi damadı Raşit Bener’in ise işte olduğu belirtildi.

YAKINLARI DOKTARA GÖTÜRMEK İSTEDİ

Gün içinde Çetin’i ziyaret eden yakınları hasta olduğu için kendisini doktora götürmek istedi. Çetin ise doktora gitme teklifini kabul etmedi. Olay yerine gelen yakınları üzücü durum karşısında gözyaşlarına boğuldu. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

MİLAS’TA İNTİHAR
MİLAS’TA İNTİHAR
MİLAS’TA İNTİHAR
İHA
Yayın Tarihi : 17 Mart 2010 Çarşamba 17:14:04
Güncelleme :17 Mart 2010 Çarşamba 20:32:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?