19
Mayıs
2024
Pazar
MİLAS - MUĞLA

Kopan lastik yüzünü parçaladı

Muğla'nın  Milas İlçesi'nde, seyir halindeki kamyonun patlayan lastiğinden kopan parça, mermi gibi karşı yönden gelen otomobilin penceresinden girip sürücüsünün yüzünü parçaladı.

Kaza, dün akşam saatlerinde Milas- Bodrum karayolunun Karakaya Mevkii'nde meydana geldi. Seyir halindeki plakası alınamayan ve sürücüsü belirlenemeyen kamyonun lastiği büyük bir gürültüyle patladı. Lastikten mermi gibi fırlayan 10 santim uzunluğunda ve 5 santim genişliğinde bir parça ise karşı yönden gelen 48 VE 379 plakalı otomobilin açık olan penceresinden girip 36 yaşındaki sürücü Yaşar Ulaş'ın yüzüne çarptı. Yüzü kanlar içinde kalan Ulaş, otomobilde bulunan arkadaşı 41yaşındaki Ali Sever tarafından 75'inci Yıl Milas Devlet Hastanesi'ne götürüldü, tedaviye alındı. Özellikle sol yanağında ciddi hasar oluştuğu tespit edilen Ulaş'ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Otomobilin içerisinde bulunan kanlı lastik parçası hayrete düşürürken, ilginç kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Olaya şahit olan Ali Sever, “Kamyon geçtiği sırada çok şiddetli bir patlama sesiyle irkildik, sonrasında bir toz bulutu oluştu. Arkadaşımın yüzünün kanlar içinde olduğunu gördüm, çok şaşırdım. İyi ki otomobilin penceresi kapalı değildi. Aksi halde o lastik camı parçalayıp içeri girebilirdi. Cam kırıkları nedeniyle daha ciddi sorun yaşanabilirdi” dedi.

Milliyet
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2008 Cuma 13:57:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?