29
Mayıs
2024
Çarşamba
MİLAS - MUĞLA

Kore gazisine belediye sahip çıktı

Muğla’nın Milas ilçesi Belediye Başkanı Hürol Önder Kore Gazisi Ali Terzioğlu’nu ziyaret etti.


Milas Belediye Başkanı Hürol Önder, Demokratik Sol Parti Milas İlçe Başkanı Mehmet Salih Ayas ile birlikte Kore Gazisi Ali Terzioğlu ve eşi Fatma Terzioğlu’nu evinde ziyaret etti.


Ziyaret sırasında, gazilerimizin ülke topraklarının bütünlüğünün sağlanması ve barış içerisinde bir yaşam sürmemiz için canını hiçe sayarak mücadele eden gazilerimizin her daim hatırlanması gerektiğini belirten Başkan Önder, gazilerimizin sıkıntılarını gidermek için Milas Belediyesi olarak gereken neyse yapacakları sözünü verdi.
Terzioğlu ailesinin tuvaletinin yenilenerek klozet takılacağını belirten Başkan Önder, “Gazimize gıda ve yakacak yardımında bulunacağız. Belediyemizin doktoru tarafından da sağlık kontrolünden geçirilmesini sağlayacağız. Ayrıca gazi olduğu için Ali Terzioğlu’nu su parasından da muaf edeceğiz” diye konuştu.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kore Gazisi Terzioğlu ise, kendisini unutmayarak evinde ziyaret eden Başkan Önder’e teşekkür etti.
Öte yandan belediye ekipleri dün Terzioğlu’nun evine gelerek incelemelerde bulundu. Milas Sağlık Grup Başkanlığı da gazi ve eşinin tedavisi için sağlık ekipleri gönderdi ancak, Terzioğlu’nun tedaviyi kabul etmediği öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2008 Perşembe 17:40:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?