26
Mayıs
2024
Pazar
MİLAS - MUĞLA

MHP'de seçim hazırlığı başladı

MİLAS MHP, 2011 SEÇİMLERİNE HAZIRLANIYOR

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milas İlçe Başkanı Mehmet Ali Şimşek, 2011 genel seçimleri için çalışmalara başladıklarını belirtti.

MHP Milas İlçe Başkanı Mehmet Ali Şimşek, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte partinin hizmet binasında Milas’ta görev yapan gazetecilerle bir araya geldi. 12 Eylül anayasa değişikliği halk oylaması ve 2011 genel seçimi hazırlıklarıyla ilgili gazetecilere bilgiler veren Şimşek, yüzde 42’lik hayır oyunun CHP’nin tek başına sahiplenmesinin etik olmadığını ifade ederek, “Ben de iddia ediyorum ki yüzde 42’lik hayır oyu tek başına MHP’nindir. Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli Van’dan genel seçim startını vermişti. İlçe teşkilatı olarak bizde seçim çalışmalarımızı başlattık. Bunu sizin aracılığınızla kamuoyuna duyurmak için toplantımız düzenledik. Bildiğiniz gibi coğrafyamız çok geniş. 114 köyümüz var. MHP’nin ulusal yandan yandaş medyası olmadığından dolayı birebir milletimize giderek, milletimizle konuşarak bu seçim çalışmasını sürdüreceğiz. MHP’nin programını ve üzerinde oynan oyunları anlatacağız. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin geleceği açısından cumhuriyete ve Atatürk’e olan saldırıları anlatacağız. Bu şekilde milletimizin teveccühünü kazanıp, MHP’nin tek başına iktidar olmasını sağlayacağız. MHP’nin üzerinde ne kadar oyun oynanırsa oynansın, milletin önüne ne kadar perde çekilmeye çalışırsa çalışılsın tek başına iktidar olacağız” dedi.

Millette son dönemlerde bir moral bozukluğu olduğunu ileri süren Şimşek, “Referandumdan evet oylarının yüksek çıkmasından kaynaklanıyor. Öteki taraftan ortada bir oran tartışması var. CHP referandumda çıkan yüzde 42’lik hayır oyunu sahiplenme gibi duygu içerisinde. Bizde tam tersine yüzde 42’lik hayır oyunun MHP’nin lideri ve MHP’nin kadrosu tarafından alınmış bir oy olduğunu iddia ediyoruz. Referandum öncesinde basında ‘eski ülkücü’ adı altında bir takım insanlar çıkarıldı, MHP’nin mitingleri karartıldı, MHP’nin gönül vermiş yöneticileri, MYK üyelerinin katıldıkları programlarda telefonları kesildi, tüm propaganda çalışmalarımız karartıldı. Tük milliyetçiliğine ve MHP’ye oynan oyunlar bugün başlamadı. Yine referandum öncesinde ‘MHP tabanı evet diyecek’ şeklinde hem yerel hem de ulusal gazetelerde haberler yapıldı. Biz 6 bin oyumuza sahibiz. Ama bir türlü karşımızdakiler durmadılar ve yazmaya devam ettiler. Ülkücü hareketin elinde basın da olmasa, aracıda olmasa seçmenine tek tek ulaşarak Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin başına örülen çorapları anlatacak. En ücra köşedeki insanımızın bile teveccühünü kazanarak iktidar olacağız. Kadromuz yeterli başaracağız” diye konuştu.

MİLAS MHP, 2011 SEÇİMLERİNE HAZIRLANIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2010 Perşembe 12:28:02
Güncelleme :7 Ekim 2010 Perşembe 14:28:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?