25
Mayıs
2024
Cumartesi
MİLAS - MUĞLA

Milas 2010'a böyle girdi

MİLAS'TA YENİ YIL

2009 acısıyla tatlısıyla geride kaldı ve 2010 merhaba dedik. Muğla'nın Milas ilçesinde birçok kişi yeni yılı eğlenerek karşılarken bazıları da çalışarak karşıladı.

Milas'ta birçok kişi eğlence mekanlarında eğlenerek yeni yıla girerken bazıları ailecek evlerinde yeni yılı karşıladı. Emniyet Müdürlüğü ve hastane personeli de çalışarak yeni yıla karşılayanlar arasındaydı.

Milas Han Otel'de yeni yıla özgü düzenlenen gecede salonun, Dünya'da ve Türkiye'de yaşanan ekonomik krize rağmen ful dolu olduğu gözlendi. Burada yeni yılı karşılayan vatandaşlar gönüllerince oyunlar oynayarak yeni yılı karşıladı. 11 yaşındaki Bülent Efe Tanış ise yöreye özgü Harmandalı oyununu oynayarak geceye katılanlardan alkış aldı.

 

EMNİYET HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ YİNE GÖREV BAŞINDAYDI

Türkiye genelinde olduğu gibi Milas'ta da Emniyet Müdürlüğü halkın huzur ve güvenliğini sağlayarak yeni yılı güzel bir şekilde karşılamaları için görev başındaydı.

Yeni yıl karşılanırken alkol alınır da tartışma olmaz mı hiç. Alkol yine şişede durduğu gibi durmadı ve gençler kendi aralarında kavgaya tutuştu. Yeni yılın ilk kavgası da Atapark Meydanı'nda olurken, görev başında olan polisin olaya müdahale etmesiyle tartışma fazla büyümeden yatıştırıldı.

 

HALK ATAPARK'TA HAVAİ FİŞEK GÖSTERİSİYLE YENİ YILI KARŞILADI

Milas Belediye tarafından hazırlanan havai fişekler saatler 00.00'ı gösterdiğinde görevliler tarafından tek tek ateşlendi ve gökyüzü resmen gündüzü yaşayarak rengarenk oldu. Birçok vatandaş da bu güzel görüntüyü cep telefonlarına ve kameralarına kaydetti.

 

SAĞLIK PERSONELİ DE GÖREV BAŞINDAYDI

75. Yıl Milas Devlet Hastanesi personeli de yeni yılı görev başında karşılayanlar arasındaydı. 2009'un son hastaları ve 2010'nun ilk hastaları geldi. Onlar yine her zamanki gibi çalıştılar ve hastaları iyileştirmek için uğraş verdiler.

Yılbaşının alışık tablolarından alkolü fazla kaçıranlar da ayılmak için hastanenin yolunu tutanlar arasındaydı.

75. Yıl Milas Devlet Hastanesi'nde 2010'nun ilk hastası ise hastane içinde bayılarak kafasını yere çarpan şahıs oldu. Sağlık personeli tarafından hemen şahsa gerekli müdahale yapıldı.

MİLAS'TA YENİ YIL
MİLAS'TA YENİ YIL
MİLAS'TA YENİ YIL
MİLAS'TA YENİ YIL
İHA
Yayın Tarihi : 1 Ocak 2010 Cuma 10:19:02
Güncelleme :1 Ocak 2010 Cuma 11:45:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?