22
Mayıs
2024
Çarşamba
MİLAS - MUĞLA

Milas Lisesi'ne şiir bahçesi

Milas Lisesi Edebiyat ve Müzik Kulübü tarafından okul bahçesinde hazırlanan şiir bahçesi, düzenlenen törenle açıldı.

Şiir bahçesinin açılış törenine Milas Kaymakamı Hulusi Doğan, Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Arslan Ersoy, CHP İlçe Başkanı Nail Alparslan, Eğitim-Sen İlçe Temsilcisi Fikret Çoban, okul öğrencileri ve veliler katıldı. Açılış öncesinde okul öğrencileri tarafından açılışa gelen misafirlere mini bir konser verilirken, öğrencilerin sergilediği performans izleyenler tarafından büyük ilgi gördü.

Milas Kaymakamı Hulusi Doğan, açılışta yaptığı konuşmada, "Burada sadece eğitim - öğretim değil, bunun yanında sosyal faaliyetlerin de olması gerekmekte. Böyle çalışmalar olduğu zaman çocuklarımız daha iyi gelişir ve vatana daha hayırlı olurlar" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından şiir bahçesinin açılışını, Milas Kaymakamı Hulusi Doğan ve Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz birlikte yaptı. Açılışı yapılan şiir bahçesinde, Mehmet Emin Yurdakul, Mehmet Akif Ersoy, Nazım Hikmet, Ahmet Haşim, Cahit Sıtkı Tarancı, Orhan Veli, Melih Cevdet Anday, Can Yücel, Cahit Külebi, Ceyhun Atuf Kansu, İlhan Berk, Edip Cansever, Gülten Akın, Cemal Süreyya, Necip Fazıl Kısakürek, İlhan Gençer, Ümit Yaşar Oğuzcan, Mehmet Başaran, Ahmet Muhip Dranas, Yahya Kemal Beyatlı, Atilla İlhan ve Maksut Doğan gibi ünlü şairlerin şiirleri ağaçlara asılarak katılımcıların beğenisine sunuldu.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Mayıs 2005 Çarşamba 12:45:47
Güncelleme :13 Mayıs 2005 Cuma 12:28:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ayşegül şimşek IP: 85.97.50.xxx Tarih : 11.05.2005 15:05:37
haber oldukça güzel