17
Mayıs
2024
Cuma
MİLAS - MUĞLA

Milaslı tecavüz mağduru kızın babasından 'namus' savunması

Muğla’nın Milas İlçesi’ne bağlı Koru Köyü’nde yaşayan 13 yaşındaki kız, kendisine tecavüz eden ve cezaevinde bulunan şahısla evlendi. Küçük yaştaki kızının yaşını büyülterek, evlendiren baba, "Namus için evlendirdim" dedi.
Ulusal basında yer alan haberlerin gerçekleri yansıtmadığını iddia eden baba Mehmet T., "Para almadık, kamyon da almadık. Kızım çocuk dünyaya getirdiği için evlenmek istedi" derken, Jandarma ve Sosyal ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yetkililerinin, küçük kızı, babasının evinden alıp, Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’ne bağlı bir yurda götürmek istemesi başarısızlıkla sonuçlandı. 13 yaşındaki A.T., babasının evinde kalmak istediğini belirterek, yetkililerle gitmek istemedi.
MUĞLA - İHA
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2004 Cuma 02:01:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Fırat Paskal IP: 217.131.194.xxx Tarih : 13.03.2005 00:37:19
Birincisi , bu haber düzeltildi . Konuyla ilişkili olan zanlı ve küçük kızın hiçbir şekilde Koru Köyü ile ilişkili olmadığı belirtildi . Bu konuyu da düzelten bizzat , bu haberi yapan ajansın milas muhabiridir. Bu haberin derhal arşivlerden kaldırılmasını talep ediyorum. Koru Köyü'nde böyle bir şey olmadı , olmasına da tahammül edilemez.