22
Mayıs
2024
Çarşamba
MİLAS - MUĞLA

Milas'ta Emlak Danışmanlığı Kursu

Milas Emlak Müşavirleri Derneği (MEMDER) ve Milas Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen 3. Emlak Danışmanlığı Kursu başladı. 

Milas Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Faik Baklan, açılan kursun 3. Emlak Danışmanlığı Kursu olduğunu belirterek bazı kursiyerlerin evrak eksikliklerinden dolayı kursun geç başladığını, ancak birlik ve beraberlik içerisinde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü iş birliğiyle kursu açtıklarını söyledi. Emlak Danışmanlığı yapmak isteyenler için bu kursun son şans olduğunu anlatan Baklan, daha sonra böyle bir kursun açılmayacağını çünkü bu mesleği yapmak isteyenlerin bundan böyle üniversitedeki ilgili bölümden mezun olması gerektiğini belirtti.
 
Milas Kaymakamı Bahattin Atçı ise, özellikle kırsal kesimlerde Halk Eğitim Müdürlüğü'nce açılan kursların faydalı olduğunu belirterek emlak danışmanlığının gelecek yıllarda önemi artan bir meslek olacağını sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Aralık 2007 Salı 16:39:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
cenk afyonlu IP: 81.215.227.xxx Tarih : 26.12.2007 15:04:36

bu kurs resmen insanları dolandırmak ve kendi gereksinimlerini karşılamak amacı ile açılmıştır ve kayıt yaptırmak isteyenlerdende 1000,00 ytl para alıyorlar.buda bağış oluyormuş sorarım bağişin miktarı olurmu 600,00 ytl maaş alıyorum ve 100,00 ytl bağiş istiyorlar bu nasıl iştir resmen dolandırıcılık yapıyorlar halkeğitim ve kaymakamlığı susturmak için bir araba alıp verdiler geriye kalan para nerede yaklasık 80 kişi varmiş kursta bunların yaptığı düppe düz dolandırıclık.