29
Mayıs
2024
Çarşamba
MİLAS - MUĞLA

Milas'ta su sorunu çözülüyor

Muğla’nın Milas ilçesinde Hayıtlı Mahallesi’nde kendi imkanlarıyla su ihtiyacını karşılayan vatandaşlar suya kavuşuyor. Menteş Köyü ile Kırkbirevler arasında kalan alanda şu şebeke hattı döşeme çalışmaları başladı.


45 hanelik yerleşim alanında, önceki yıllarda kendi imkanlarıyla su ihtiyacını gideren vatandaşlar, ana şebeke hattına bağlama çalışmalarının tamamlanmasının ardından rahat bir nefes alacak. Su şebeke çalışmaları hakkında bilgi veren Milas Belediye Başkanı Hürol Önder, 16 Ekim Perşembe günü başlayan bin 200 metre 110’luk boruların döşeme çalışmasının uzun sürmeyeceğini ve en kısa süre içerisinde tamamlanacağını söyledi.


Gündelik ihtiyaçların giderilmesinde suyun temel kullanım maddesi olduğunu belirten Önder, “Vatandaşlarımızı sudan mahrum etmek, çağdaş bir Milas anlayışıyla kesinlikle ters düşen bir davranış olur. Daha önceki yıllarda kendi imkânlarıyla su kullanan 45 hanelik yerleşim alanımız, çalışmaların tamamlanmasının ardından büyük bir sıkıntıdan, vatandaşlarımız da kendi imkânlarıyla su ihtiyacını karşılamaktan kurtulmuş olacak.” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 18 Ekim 2008 Cumartesi 17:12:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?