20
Mayıs
2024
Pazertesi
MİLAS - MUĞLA

Milas'taki yatırımlar tanıtıldı

AK Parti Milas Teşkilatı, 2009 yılında Milas’a yapılacak yatırımlarla ilgili açıklama yaptı. 12 Ekim’den bu yana suların durulmadığı AKP’de Rüştü Yiğitkaya aday adaylığını da açıkladı.


AK Parti Milas Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri 2009 yılında Milas’a yapılacak yatırımlarla ilgili açıklama yaptı. AK Parti Milas Teşkilatı Başkanı Durmuş Cüce, “Türkiye’de siyaset yapma geleneği AK Parti dönemi ile yeni bir boyut kazanmıştır. Yapmış olduğumuz bu hizmetler halkımızın alın terinin bir göstergesidir” dedi.
Cüce, 2009 yılında Milas’a yapılacak yatırımlarla ilgili olarak, “Köylerimize verilecek parke taşı için 1 milyon 700 bin YTL. Sakarkaya İlköğretim Okulu’nda eğitim hizmetine 1 milyon YTL, 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi cihaz alımına 120 bin YTL. Asfalt programımızda birinci kat asfalt 12 kilometre, ikinci kat asfalt 64 kilometre olarak belirlenmiştir. Sakarkaya Köyü 1 milyon YTL, 864 bin YTL Milas Özel İdare emrine olmak üzere toplam 4 bin 700 YTL” diye konuştu.


Milas’a yapılacak yatırımlarla ilgili rakamsal bilgiler veren Cüce açıklamasını şöyle sürdürdü; “Biz AKP olarak milletimizin hiçbir ferdinin kendisinin yalnız, kimsesiz, çaresiz hissetmesine razı olmadık olamayız. Biz, kimsesizlerin kimsesi olduk ve olmaya devam etmekteyiz. İstiyoruz ki Milas halkımız ilçesiyle, belediyesiyle, köylüleriyle devletin sosyal yanını adil ve eşit şekilde hissetsin, algılasın. Hükümet politikamız bu anlayış üzerine yapılandığını dile getiren sayın başbakanımız AK Parti iktidara geldiğinden bu yana bu sözlerinin arkasında olduğunu ifade etmektedir. Tabii ki bir yandan da makro politikalarla gelen dengeleri tamir ederken diğer yandan Milas ve köylerimize yeni kalkınma rotası çiziyoruz. Bir yandan da doğrudan yatırımlarla halkımızın derdine çare, yarasına da merhem olmaya çalışıyoruz”
Öte yandan; bir süre önce AK Parti Kadın Kolları Başkanlığından istifa ettiğini açıklayan Avukat İnci Günay’ın yerine yönetim kurulu kararıyla Songül Yıldız’ın getirildiği belirtildi. Basın mensuplarıyla tanışan yeni Kadın Kolları Başkanı Yıldız, AK Parti için çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Yıldız, yerel seçim sürecinde kadın üyelerle birlikte AK Parti’yi yerelde iktidara taşımak için çalışacaklarını ifade etti.
Kamuoyunda AK Parti’den belediye başkan aday adaylığı sıkça dillendirilen Rüştü Yiğitkaya da toplantıda yaptığı konuşmada 14 Aralık Pazar günü düzenlenecek bir mitingle kararını duyuracağını açıkladı. Yiğitkaya, bugüne kadar net bir açıklama yapmamasına neden olarak “Makamlar istenmez verilir. Makamların kutsallığı buradan gelir. Ben buna inandığım için bugüne kadar sessiz kaldım. 1,5 yıla yakın AKP’ye üyeyim. Bu süre içinde vatandaşlarımızla iç içe oldum ve kamuoyunda edindiğim izlenim aday adaylığımı açıklamam yönünde oldu” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 4 Aralık 2008 Perşembe 12:26:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?