27
Mayıs
2024
Pazertesi
MİLAS - MUĞLA

Münazara heyecanı sürüyor

Milas’ta önceki gün başlayan ‘2. İlköğretim Okulları Arası Münazara Yarışması’nın ikinci gün galibi Dr. Mete Ersoy İlköğretim Okulu oldu.

Elektrik Mühendisleri Odası Denizli Şubesi Milas Temsilciliği ve Önder Gazetesi ile Milas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce birlikte düzenlenen ‘2. İlköğretim Okulları Arası Münazara Yarışması’nın ikinci günkü galibi Dr. Mete Ersoy İlköğretim Okulu oldu.

Dört yıl önce Milas’ta ortaöğretim kurumları arasında başlatılan ve 2 yıl önce de bu sürece ilköğretim okullarının da eklenmesiyle genişletilerek sürdürülen ‘Münazara Yarışmaları’nın ikinci gününde Dörttepe İlköğretim Oklu ile Dr. Mete Ersoy İlköğretim Okulu karşı karşıya geldi. Milas Belediye Evlendirme Salonu’nda yapılan yarışmada Dörttepe İlköğretim Okulu ‘Uygarlığın gelişmesinde sanat önemlidir’ konusunu savunurken Dr. Mete Ersoy İlköğretim Okulu ‘Uygarlığın gelişmesinde bilim önemlidir’ konusunu savundu. Dr. Mete Ersoy İlköğretim Okulu ‘Uygarlığın gelişmesinde bilim önemlidir’ konusuyla ikinci günün birinciliğini hak etti.

Dörttepe İlköğretim Okulu ekibinde; Başkan Melike Demirbaş, sözcü Ayfer Adsız, Üyeler Reyhan Karaboğa, Vildan Çelik ve Ufuk Etik yer aldı. Dr. Mete Ersoy İlköğretim Okulu ekibinde ise; Başkan Hilal Bozkurt, sözcü Zeynep Altıkulaç, üyeler Cansu Alkan, Çağatay Şen ve Emre Özcan’dan oluştu.

Münazaranın jüri başkanlığını Milas Lisesi Müdürü Ahmet Zeki Saçar, jüri sözcülüğünü Milas Lisesi Müdür Yardımcısı Hicri Seyfioğlu, jüri üyeliğini; Elektrik Mühendisleri Odası Milas Temsilcisi Emrullah Tuna, Önder Gazetesi Yayın Yönetmeni A. Coşkun Efendioğlu, Milas Lisesi Tarih Öğretmeni Selma Karataş ve Milas Lisesi Edebiyat Öğretmeni Refiye Çoban yaparken yarışmanın sunuculuğunu Aksu Akyol Bayar yaptı. Münazara yarışmasını Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü Arslan Ersoy, Şube Müdürü M. Sefa Yıldız, öğrenciler ve öğrenci velileri izledi. Münazara Yarışması’nda bugün Gümüşlük İlköğretim Okulu ‘Para her kapıyı açar’ ile Dr. Mete Ersoy İlköğretim Okulu ‘Para her kapıyı açmaz’ konusuyla yarışacak.

iha
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2009 Çarşamba 22:36:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
aylin IP: 94.120.151.xxx Tarih : 15.04.2009 22:43:57

ASLAN Dr. Mete Bey kim tutar seniiii