19
Mayıs
2024
Pazar
MİLAS - MUĞLA

Nazilli'den Beçine başkan aday adayı

Nazilli’de öğretmenlik yaptığı sırada 2007 yerel seçimlerinde milletvekili adaylığı için istifa eden Cafer Özyiğit, Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Beçin Belde Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıkladı.


Bir dönem DSP Beçin Belde Başkanlığını da yaptığını ifade den Özyiğit, beldesinden uzakta görev yapmasından dolayı yeterince tanınmadığını söyledi. 1984-2007 yılları arasında Nazilli’de beden eğitimi öğretmenliği yaptığını hatırlatan Özyiğit, “Milletvekilliği için istifamı vermemin ardından mesleğime geri dönmedim.

29 Mart Yerel seçimlerinde Milas’taki Beçin Beldeme belediye başkanı olmak için aday adayı olduğumu duyurmak istedim. Doğduğum ve çocukluğumun geçtiği Beçin’e Demokratik Sol Parti(DSP)’den Belediye Başkan aday adayıyım. Benim için bu adaylık büyük bir onurdur.

Hedefim; çok çalışarak, partililerimle birliktelik içinde yarışı kazanmak ve Beçin’de iyi, güzel, olumlu işler yapabilmektir. Yıllarca yaşadığım Nazilli ve ailem benim için gerçekten çok özeldir. Eğer seçimleri kazanır belediye başkanı olursam Nazilli’de 1984 yılından bu yana geçirdiğim iyi, güzel, içten anılarımı özleyeceğim. Başkanlık adaylığım sırasında basınla daima iç içe olarak seçimi kazanmak için var gücümle çalışacağım” dedi.

İha
Yayın Tarihi : 2 Ocak 2009 Cuma 10:11:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?