25
Mayıs
2024
Cumartesi
MİLAS - MUĞLA

Online randevu dönemi

75. YIL MİLAS DEVLET HASTANESİ’NDE YENİ DÖNEM

75. Yıl Milas Devlet Hastanesi’nde ilk kayıttan sıra alma yerine polikliniklerden sıra alma sistemine geçildi. İnternet üzerinden gerçekleştirilen online sıra alma yerine ise online randevu sistemi getirildi.

75. Yıl Milas Devlet Hastanesi ilk kayıt önünde sıra almak için bekleyen hasta yoğunluğunu önlemek için yeni bir uygulamaya geçti. Artık sıralar muayene olunmak istenen poliklinikten alınıyor. İnternet üzerinden sıra verilmeye de devam ediliyor. Ancak internet üzerinden sıra almada Online Randevu Sistemi getirildi ve hastalar hangi saatte muayene olacaklarını görebiliyor.

Yeni sistem hakkında bilgi veren 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Levent Özbek, “75. Yıl Milas Devlet Hastanesi’nin otomasyon sistemi 2010 Ocak ayı itibariyle yenilendi. Yapılan bu yenilemenin ardından hastalar web sayfası üzerinden Online Randevu alabilir hale geldiler. Daha önce web sayfasından muayene olmak istenilen poliklinik için Online Sıra Alma işlemi yapılıyordu. Yeni sistemle hastalar Online Randevu uygulaması ile muayene olmak istediği polikliniğe ait randevu alarak, randevu saatinden 15 dakika önce hasta kayıt birimimize müracaat edecekler ve randevu saatinde sıra beklemeden muayenelerini olacaklar” dedi.

İNTERNETTEN RANDEVU NASIL ALINIYOR?

İnternetten Online Randevu Sistemi’nden faydalanarak randevu almak için; T.C. no ve güvenlik kodunu girip tarih seçiliyor. Sıra alınmak istenen poliklinik seçimi gerçekleştiriliyor. Muayene solunmak istenen saatin yanında bulunan “Randevu al” linki tıklanarak randevu alınıyor.

İnternet üzerinden her gün saat 16.00’dan sonra her poliklinik için 10 kişi tarafından randevu alınabiliyor. İnternetten Online Randevu alabilmek için önceden bir kez hastanede muayene olmuş olmak yani hastanın kaydının olması gerekiyor.

Tahlil sonuçlarının internet üzerinden alınmasının devam ettiği kaydedilirken ilerleyen günlerde günlük ve aylık hekim çalışma listelerinin internet sayfasında yayınlanacağı ve Online Randevu Sistemi’nin nasıl kullanılacağı konusunda tanıtıcı bir videonun sayfaya konulacağı belirtildi.

75. YIL MİLAS DEVLET HASTANESİ’NDE YENİ DÖNEM
75. YIL MİLAS DEVLET HASTANESİ’NDE YENİ DÖNEM
İHA
Yayın Tarihi : 29 Ocak 2010 Cuma 00:17:05
Güncelleme :29 Ocak 2010 Cuma 10:06:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?