25
Mayıs
2024
Cumartesi
MİLAS - MUĞLA

Örenli Başkan yeniden CHP'de

BAŞKAN TURAN, TEKRAR CHP’DE

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’a tepki göstererek partisi CHP’den istifa eden Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Ören Belde Belediye Başkanı Kazım Turan, partinin genel başkanlığına Kemal Kılıçdaroğlu’nun gelmesinin ardından tekrar CHP saflarına katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin dün yapılan MYK toplantısında alınan kararla tekrar CHP saflarına katılan Ören Belediye Başkanı Kazım Turan bir süreden bu yana bağımsız olarak belediye başkanlığı görevini yürütmekteydi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Ören Belediye Başkanı Kazım Turan, yıllarca içinde bulunduğu ve bir adım daha ileriye götürmek için çaba sarf ettiği partisine tekrar geri dönmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, MYK’da alınan karar doğrultusunda bundan sonra geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi aynı özveriyle çalışarak CHP’ye hizmet edeceğini kaydetti.

Canıyla, kanıyla, ruhuyla, yüreğiyle bağlı olduğu partisinden gözyaşlarıyla ayrıldığını hatırlatan Ören Belediye Başkanı Turan, ancak bu kez gözyaşlarıyla değil büyük bir mutluluk ve heyecanla tekrardan partisine katıldığını kaydetti.

Başkan Turan şunları söyledi:

“Daha önceki istifamda partinin yönetiminin iktidara gelmek için bir çaba sarf etmediğini gördüğüm için istifa ettiğimi açıklamıştım. Ancak partimde artık yeni bir anlayış ve yeni bir yönetim var. Tüm Türkiye’nin de yakından takip ettiği gibi artık CHP’de iktidar yürüyüşü başlamıştır. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun genel başkanlığında yönetim kurulumuz ve partimize gönül veren tüm partililerimizle birlikte ilk genel seçimlerde CHP’nin bayrağını göklere çıkaracağız. Yıllarca hizmet verdiğim partime beldemizde benimle birlikte çok sayıda vatandaşımız da tekrardan geriye dönüş yapacak. İnanıyorum ki ilk genel seçimde iktidar olduktan sonra bir diğer yerel seçimde de daha önce olduğu gibi yine CHP saflarında Türkiye’de en fazla oy oranıyla belediye başkanlığı seçimlerini kazanan belde Ören olacak.”

İHA
Yayın Tarihi : 14 Ağustos 2010 Cumartesi 12:40:00
Güncelleme :14 Ağustos 2010 Cumartesi 17:14:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?