27
Mayıs
2024
Pazertesi
MİLAS - MUĞLA

Örenlilere indirim müjdesi!

ÖREN’DE DOLMUŞ ÜCRETLERİ İNDİRİLDİ

Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Ören beldesinde belediye meclisinin aldığı kararla ulaşım ücretleri düşürüldü. Ören-Milas arasındaki dolmuş ücreti 6 TL’den 4 TL’ye indirildi. 45 km olan mesafenin fiyatlarının düşürülmesi Ören ve Milaslılar tarafından memnuniyetle karşıladı.

Ören’de yerel yönetim, beldenin turizmden yeterince faydalanması için atağa geçerek 6 TL olan Ören-Milas arasındaki yolcu ücretini 4 TL’ye indirdi. Belediye meclisi beldeye daha fazla yerli ve yabancı turisttin gelmesi için böyle bir indirime gidildiğini belirtti. Ören Belediye Başkanı Kazım Turan: “Ören çok şirin bir turizm kenti. Biz Ören’e yerli ve yabancı turistlerin daha çok ilgi göstermesini bekliyoruz. Bir de malum ekonomik kriz var. Bunun için ulaşım ücretini 6 TL’den 4 TL’ye düşürdük. Böylelikle beldemize daha fazla insanın gelmesini sağlayacağız. Beldemize insanlar geldikçe esnafımız daha fazla kazanacak” dedi.

X Ören-Milas, Milas-Ören arası yolcu fiyatlarının 6 TL’den 4 TL’ye düşürülmesi en çok vatandaşları memnun etti. Vatandaşlar, belediye meclisinin aldığı bu kararın çok isabetli bir karar olduğunu belirttiler.

ÖREN’DE DOLMUŞ ÜCRETLERİ İNDİRİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2009 Çarşamba 13:24:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
NURİDDİN ERDOĞAN IP: 88.236.165.xxx Tarih : 2.12.2009 15:13:19

SAYGIDEĞER BAŞKAN.Bu ulvi kararınızı canı gönülden kutluyorum.Acaba şahsınıza ait maaşınızında yarısını bir hayır kurumuna bağışlamanız  çok daha etik olmazmı.? Ne dersiniz.