24
Mayıs
2024
Cuma
MİLAS - MUĞLA

Özcan, adaylığını açıkladı

CHP MİLAS İLÇE TEŞKİLATI’NDA KONGRE HAZIRLIKLARI

CHP Milas İlçe Teşkilatı’nda 16 Ocak’ta yapılacak kongre öncesinde adaylardan Suat Özcan, parti ilçe binasında düzenlediği basın toplantısıyla adaylığını resmen açıkladı.

CHP Milas ilçe başkan adaylarından Suat Özcan’ın adaylığını açıklamak için düzenlenen toplantıya; CHP Muğla Milletvekili Fevzi Topuz, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Bafa Belediye Başkanı Zühra Dönmez, Güllük Belediye Başkanı Aytunç Kayrakcı, Selimiye Belediye Başkanı Mehmet Gül, İl Genel Meclis Üyeleri Halil Ilbıra ve Halil Mutlu ile çok sayıda parti mensubu katıldı.

Kısa özgeçmişini anlatarak sözlerine başlayan mevcut ilçe başkanı ve 16 Ocak 2010 Cumartesi günü yapılacak kongrede yeniden aday olan Suat Özcan,“Bizim partililerimiz siyasetle her zaman ilgilenmiştir. Bu ilgi hepimizi memnun etmektedir. Böylesi bir fedakârlığı gösteren tüm partililerimize teşekkür ediyorum. Ben Cumhuriyet Halk Partisi ve Cumhuriyet Gazetesi ile babamın sayesinde tanıştım ve 2005 yılında emekliye ayrıldıktan sonra partiye kayıt yaptırdım. Gençlik yıllarımda meslek yaşamımda siyasetten asla ayrı kalmadım. Atatürk devrimlerine, Cumhuriyetin temel ilkelerine ve yurtseverliğe hep taraf oldum. 2007 yılında oluşan yönetimde görev aldım ve 2009 yılındaki yerel seçimler öncesinde ilçe başkanı olarak görev aldım. Bugünkü iktidar özelleştirmeden 30 milyar dolar kâr elde etmiş, öte yandan 400 milyar dolardan fazla iç ve dış borç yaparak, bu borcu ödemeye bizleri mahkûm etmiştir. Bunları unutmamamız gerekiyor. Mart 2009 yerel seçimlerde gösterdiğimiz bu bütünlüğü, 2011 yılında yapılacak genel seçimlerde de göstermemiz gerekiyor. Bu düşüncelerle aday oldum. Önemli olan benim kazanmam ya da bir başkasının kazanması değil; önemli olan ülkemizin kazanması, partimizin kazanması ve Milas’ımızın kazanmasıdır” dedi.

CHP MİLAS İLÇE TEŞKİLATI’NDA KONGRE HAZIRLIKLARI
İHA
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2010 Salı 19:46:01
Güncelleme :13 Ocak 2010 Çarşamba 00:15:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?