27
Mayıs
2024
Pazertesi
MİLAS - MUĞLA

Para her kapıyı açar mı?

Muğla’nın Milas ilçesinde pazartesi günü başlayan ‘2. İlköğretim Okulları Arası Münazara Yarışması’nın üçüncü gün galibi 315 puanla Gümüşlük İlköğretim Okulu öğrencileri oldu.

Elektrik Mühendisleri Odası Denizli Şubesi Milas Temsilciliği ve Önder Gazetesi ile Milas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce birlikte düzenlenen ‘2. İlköğretim Okulları Arası Münazara Yarışması’nın üçüncü günkü galibi Gümüşlük İlköğretim Okulu öğrencileri oldu.

Dört yıl önce Milas’ta ortaöğretim kurumları arasında başlatılan ve 2 yıl önce de bu sürece ilköğretim okullarının da eklenmesiyle genişletilerek sürdürülen ‘Münazara Yarışmaları’nın üçüncü gününde Gümüşlük İlköğretim Okulu ile Koru Yüksel Çağlar İlköğretim Okulu karşı karşıya geldi. Milas Belediye Evlendirme Salonu’nda yapılan yarışmada Gümüşlük İlköğretim Okulu öğrencileri “Para her kapıyı açar” konusunu savunurken Koru Yüksel Çağlar İlköğretim Okulu öğrencileri “Para her kapıyı açmaz” konusunu savundu.

Gümüşlük İlköğretim Okulu öğrencileri 315 puan alarak üçüncü günün galibi olurken Koru Yüksel Çağlar İlköğretim Okulu 311 puan aldı

iha
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2009 Perşembe 16:32:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sevgi IP: 88.228.119.xxx Tarih : 26.02.2013 22:44:12

 arkadaslar münazaramız var para her kapıyı acar tezini savunacagız yorumlarınızı ve yardımlarınızı beklıyorum