18
Mayıs
2024
Cumartesi
MİLAS - MUĞLA

Şehit evinde yas

ŞEHİT EVİNDE YAS DEVAM EDİYOR

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde şehit düşen Milaslı Piyade Onbaşı Sabahattin Derin'in babası Yaşar Derin, oğlu için "Benim için en güzel babalar günü hediyesini verdi" dedi.

Muğla'nın Milas ilçesindeki şehit evindeki derin üzüntü devam ediyor. Şehit babası Yaşar Derin, duygu ve düşüncülerini aktarırken, "Benim için en güzel babalar günü hediyesi verdi. Benim için canını verdi. Çok mutluyum. Allah kimseye böyle acı göstermesin. Bu akan kan da yerde kalmasın. Bütün yetkililere, komutanlara, başbakanıma, cumhurbaşkanıma buradan sesleniyorum, kanımız yerde kalmasın. Bu hainlerin ellerinde intikam kalmasın" diye konuştu.

Şehit annesi Melek Derin ise duygularını şöyle ifade etti: "Benim canım yandı kimsenin canı yanmasın. Oğlumla en son ayın 12'sinde konuşmuştum. 'Anne ne yemek yediniz' diye sormuştu. Oğlum sen ne yaptın diye sordum; 'menemen, kızartma yaptım. Kardeşim Ufuk'u benim yerime öpüver. Anne, babama ulaşamıyorum akşam çıkıyoruz. Ayın 22-25'i gibi dönerim' dedi. İzine gelmek istiyordu ama gelemedi".

Öte yandan, şehit evine ziyaretler devam ediyor. Gün içinde Muğla Valisi Fatih Şahin, CHP Muğla Milletvekili Fevzi Topuz aileyi ziyaret ederek başsağlığı dileyenler arasında yer aldı. Milas Kaymakamı M. Bahattin Atçı ve Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat da sürekli şehit evinde bulunarak aileye destek oluyor. Muğla ve Milas'ın daire amir ve müdürleri de başsağlığı ziyaretlerini sürdürüyorlar.

ŞEHİT CENAZESİ YARIN

Piyade Onbaşı Sabahattin Derin'in cenazesinin bugün akşam saatlerinde Milas Askeri Havalimanı'na gelmesi bekleniyor. Havalimanından alınıp hastane morguna konulacak olan şehidin cenaze töreni ise yarın öğle namazını müteakip evinin yakınında bulunan Zeytuniye Cami'nde kılınarak toprağa verilecek.

ŞEHİT EVİNDE YAS DEVAM EDİYOR
ŞEHİT EVİNDE YAS DEVAM EDİYOR
ŞEHİT EVİNDE YAS DEVAM EDİYOR
ŞEHİT EVİNDE YAS DEVAM EDİYOR
ŞEHİT EVİNDE YAS DEVAM EDİYOR
ŞEHİT EVİNDE YAS DEVAM EDİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2010 Pazar 16:30:04
Güncelleme :20 Haziran 2010 Pazar 21:04:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?