31
Mayıs
2024
Cuma
MİLAS - MUĞLA

Sokak levhaları yenileniyor

Milas BelediyesiNumarataj Birimi tarafından yapılan çalışmaya, kent içinde bulunan sokak levhaları yenilenmeye başladı. Ayrıca sokak tabelalarında mahalle, sokak ve kapı numarası da eklendi.


Kent kimliğiyle bütünleşen ve estetik açıdan da önem taşıyan sokak tabelaları, ilçe genelinde yaşanan çeşitli sorunlarla birlikte farklı zaman dilimlerinde farklı konular içerisinde dile getirilmişti. Özellikle posta yoluyla gönderilen evrakların evlere dağıtımında yaşanan gecikmelerin sebeplerinden biri olarak gösterilen sokak tabelaları, artık baş suçlu olmaktan çıkacak.


Belediye tarafından başlatılan çalışmayla ilçe sokaklarındaki bütün tabelalar değişiyor. Belediye Numarataj Birimi personeli tarafından yürütülen çalışma sonucunda ilçemizde tabelası olmayan sokak kalmayacak. Yapılan çalışmanın sonucunda hem silik ve okunamayan tabelalar değişmiş olacak, hem de tabelaların mahalle-sokak-kapı numara bilgileri içermesi nedeniyle adres bulmada büyük kolaylık yaşanacak.


600’DEN FAZLA SOKAK VAR
Konuyla ilgili açıklama yapan Milas Belediye Başkanı Hürol Önder, “Belediye olarak bizlerin görevi, ilçe genelindeki eksikleri belirlemek ve bu eksikleri gidermektir. İlçemizdeki giderilmesi gereken sorunlardan biri de sokak tabelaları nedeniyle yaşanan sıkıntılardı. Halkımızın yaşadığı mağduriyetleri gidermek için, sokak tabelalarını yeni sisteme uygun olarak değiştirme kararı aldık. Milas’ta 600’den fazla sokak bulunmaktadır. Başlattığımız çalışma ile sokak tabelalarının tamamını, ‘mahalle-sokak-kapı numara’ bilgileri içeren yenileriyle değiştiriyoruz” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 11 Ekim 2008 Cumartesi 13:50:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?