19
Mayıs
2024
Pazar
MİLAS - MUĞLA

Su kuyusunda ölü bulundu

MİLAS’TA ŞÜPHELİ ÖLÜM

Muğla’nın Milas ilçesinde bir kişi içinde su bulunan ormanlık arazideki bir kuyuda ölü olarak bulundu.

Edinilen bilgiye göre; Köyde yaşayan 63 yaşındaki Osman Yılmaz, evinde öğle yemeğini yedikten sonra dışarı çıktı. Akşam eve dönmeyen Yılmaz’ı oğlu Turgut Yılmaz aramaya başladı. 18.30 sıralarında ormanlık arazide ararken, evlerinden 500 metre uzaklıktaki Söğüt Deresi Mevki’ndeki kuyunun üzerinin açık olduğunu ve kuyunun kenarında babasının terliklerini gördü. Kuyuya baktı babasının cesedini gördü, ne yapacağını şaşıran oğlu bunun üzerine eniştesini ve muhtarı aradı. Köy Muhtarı Hüseyin Korkmaz da jandarmaya haber verdi.

Olay yerine gelen jandarma çevredeki gerekli güvenlik önlemlerini aldı. Daha sonra olay yerine gelen Milas Cumhuriyet Savcısı ve jandarma olay yeri inceleme ekibi gerekli incelemeleri yaptı.

Olay yerinde hazır bulunan Milas İtfaiye ekiplerinden bir kişi içinde su bulunan 5 metre derinlikteki kuyuya inerek cesedi bağladı ve sonrasında ceset çekilerek kuyudan çıkarıldı.

Köylülerin yardımıyla ceset ormanlık araziden sedyeyle taşınarak Ören Sağlık Ocağı ambulansına konuldu. Hastane morguna kaldırılan Osman Yılmaz’ın cesedi kesin ölüm sebebinin belirmesi için İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

TEHDİT EDİLDİĞİ İDDİASI

3 ay önce Osman Yılmaz’ın oğlu Turgut Yılmaz’ın evinin soyulduğu, hırsızlık olayından dolayı köylülerden M.Ö., E.K., M.Ö., Ş.Y. ve M.Ö. ile mahkemelik olduklarından ötürü bu kişilerin Yılmaz ailesini tehdit ettiği ve tazminat davası açacaklarını söyledikleri iddia ediliyor. Bunun üzerine bunalıma giren Osman Yılmaz’ın intihar ettiği tahmin ediliyor.

Olayla ilgili olarak Akçakaya köyü Muhtarı Hüseyin Korkmaz: “Bilmiyorum. Tehdit edilmiş birileri tarafından. Bana da söylendi ayın 9’unda. Oğlunu tehdit etmişler bir de kendini tehdit etmişler. Bu kişi ağırına gittiğinden dayanamamış, gelmiş intihar etmiş, kuyuya atmış. Oğlu Turgut Yılmaz bulmuş. Eniştesini çağırmış. Turgut Yılmaz bana telefon etti. Ben de jandarmayı aradım ve olay yerine jandarma geldi. Saat akşam 6.00-6.30 sıralarında bulundu.” dedi.

MİLAS’TA ŞÜPHELİ ÖLÜM
MİLAS’TA ŞÜPHELİ ÖLÜM
MİLAS’TA ŞÜPHELİ ÖLÜM
MİLAS’TA ŞÜPHELİ ÖLÜM
İHA
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2010 Çarşamba 10:14:01
Güncelleme :14 Nisan 2010 Çarşamba 18:44:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?