20
Mayıs
2024
Pazertesi
MİLAS - MUĞLA

Sultan için artık umut var

Muğla’nın Milas ilçesinde kalbindeki delik nedeniyle yaşam mücadelesi veren 6 yaşandaki Sultan Acar’a yaşama şansı doğdu. Acar ailesinin içinde bulunduğu durumla ilgili haberin ardından elini vicdanına koyan birçok hayırsever aileye yardımda bulundu.

Muğla’nın Milas ilçesinde kalbindeki delik nedeniyle ameliyat olması gereken 6 yaşandaki Sultan’ın ameliyat masraflarını isminin açıklanmasını istemeyen bir hayırsever işadamı karşıladı. Milas Belediyesi aracılığıyla durumu öğrenen iş adamı 6 yaşındaki Sultan Acar’ın ameliyat masrafları için gereken parayı vermeyi kabul ederken aileye 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi personeli, Milas Hamur Kireç Yasin-Yusuf Erol kardeşler ve isminin açıklanmasını istemeyen vatandaşlar yardımda bulundu. Şu ana kadar aileye yardım yapanlar tarafından toplanan miktar 10 bin YTL’yi bulurken, toplanan bu yardımlarla Sultan’ın hayatının kurtulması sağlanacak.

BURUKLUĞUN YERİNİ UMUT ALDI
Dört yıldan bu yana ameliyat olmak için bekleyen ancak bir türlü maddi imkânsızlar nedeniyle ameliyat olamayan Sultan Acar’ın ailesinde bir günde yapılan yardımlarla burukluk yerini sevinç ve umuda bıraktı. Önümüzdeki hafta başında ameliyat olacak olan Sultan ise iyileşerek doktor olabilmenin hayali içinde.


Çocuklarına yapılan yardımların kendilerini umutlandırdığını ve kızlarının yaşama ihtimalinin artırdığını belirten Ayşe-Hasan Acar; “İnanın çok mutluyuz. Yardımda bulunan insanların bizleri tanımadan bu şekilde yardım etmesi ayrı bir olay. Yardımda bulunan herkese teşekkür ederiz. Doktor paramız ve hastanedeki tüm masraflarımızı karşılayan ancak ismini öğrenemediğimiz işadamına da ayrıca teşekkür ederiz. Bu masraflarımız haricindeki masraflar için yardımda bulunan herkese ayrı ayrı teşekkür ederiz” dedi.
(ÖK-MB-İK)

iha
Yayın Tarihi : 21 Ağustos 2008 Perşembe 13:41:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?