24
Mayıs
2024
Cuma
MİLAS - MUĞLA

SYDV mütevelli heyetine 2 muhtar

VAKIF MÜTEVELLİ HEYETİNE 2 MUHTAR SEÇİLDİ

Muğla’nın Milas ilçesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti Muhtar Üye Seçimi gerçekleştirildi.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti Muhtar Üye Seçimi Belediye Toplantı ve Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. Seçim için yapılan toplantıya Kaymakam M. Bahattin Atçı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Cihan Kuran ile muhtarlar katıldı.

Daha önce mütevelli heyetinde yer alan Köşk köyü Muhtarı Gürsel İnce’nin aday olmazken, onun yerine Bağdamlar köyü Muhtarı Dursun Gün aday oldu. Mahalle Muhtarları arasından ise Akkent Aydınlık Evler Mahalle Muhtarı Mustafa Öz aday oldu. 20 mahalle muhtarı 55 köy muhtarı arasından yapılan seçimde iki muhtar oybirliğiyle mütevelli heyetine seçildi. Seçilen muhtarlar mütevelli heyetinde bir yıl süreyle görev yapacak.

Sonrasında söz ilçede bulunan iki muhtarlar derneğinin birleşmesine geldi ve Kaymakam M. Bahattin Atçı, bu konuda üstüne düşeni yapmaya hazır olduğunu belirtti. Bu konuda söz alan 3 köy ve 3 mahalle muhtarı iki derneğin birleşmesi için uzlaşma sağlamaya çalışacaklarını kaydettiler.

Öte yandan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Cihan Kuran, vakfın yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Kuran: “2009 yılı itibariyle 163 kişiye sağlık yardımı, 740 kişiye maddi yardım, bin 400 kişiye yılda 4 sefer olmak üzere 5 bin 600 koli gıda yardımı, 2 bin 144 öğrenciye nakdi ve giyim yardımı yapıldı. Şartlı nakit transferi kapsamında da 834 öğrenci halen iki aydan iki aya maddi yardım yapılmaya devam ediyor. 785 kişiye de kömür dağıtıldı” dedi.

VAKIF MÜTEVELLİ HEYETİNE 2 MUHTAR SEÇİLDİ
VAKIF MÜTEVELLİ HEYETİNE 2 MUHTAR SEÇİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2010 Çarşamba 15:51:05
Güncelleme :20 Ocak 2010 Çarşamba 16:46:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?