18
Mayıs
2024
Cumartesi
MİLAS - MUĞLA

Tarihi eser ararken hastanelik oldu

TARİHİ ESER KAZARKEN BAYILDI

Muğla'nın Milas ilçesinde arkadaşlarıyla birlikte bir mağaraya tarihi eser çıkarmak için giren şahıs 112 Acil Servis ve jandarma ekibi tarafından kurtarıldı.

Milas'a bağlı Kazıklı köyünde bir mağaraya gece yarısında tarihi eser çıkarmak için giren İ.G. (31), V.O. (35), N.K. (33) ve bayan F.Y. tarihi eseri çıkarmak için çalışmaya başladı. Bu sırada İ.G. mağaradaki havadan etkilenerek bayıldı. Bunu gören N.Y. de 112 Acil Servisi arayarak "Biz bir mağaradayız, arkadaşım bayıldı bizi kurtarın" dedi.

Bunun üzerine 112 Acil Servis ekibi ve Milas İlçe Jandarma Komutanlığı Kıyıkışlacık Jandarma Karakol ekibi mağaraya geldi. İ.G. ve diğer arkadaşları kurtarıldı. İ.G., 112 Acil Servis ambulansıyla 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi'ne getirilerek tedavi edildi. Gece 03.00 sıralarında hastaneye getirilen İ.G.'nin sabah 09.00 sıralarında hastanedeki tedavisi tamamlandı.

Mağarada kokudan bayıldığını anlatan İ.G., şöyle konuştu: "Orada bir şey vardı onu müzeye vermek amacıyla çıkaracaktık. Ama çıkartamadan bayıldım. Bir iki kişi gelmişti oraya. Bizim sesimizden gelenler jandarmaya haber vermişler o şekilde kurtulduk."

Jandarma ekibi tarafından gözaltına alınan şahısların Milas Adliyesi'ne sevk edileceği belirtildi.

TARİHİ ESER KAZARKEN BAYILDI
TARİHİ ESER KAZARKEN BAYILDI
TARİHİ ESER KAZARKEN BAYILDI
İHA
Yayın Tarihi : 15 Ekim 2009 Perşembe 15:53:01
Güncelleme :15 Ekim 2009 Perşembe 16:01:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?