19
Mayıs
2024
Pazar
MİLAS - MUĞLA

Termik santral personeline teşekkür

Yeniköy Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdürü Nuri Şerifoğlu, santralde görev yapan personele teşekkür belgesi verdi.

Yeniköy Termik Santrali’nde yürütülen rehabilite çalışmaları nedeniyle santralin tek üniteyle planlanan üretime ulaşılması nedeniyle Yeniköy Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdürü Nuri Şerifoğlu görev yapan personeli teşekkür belgesiyle ödüllendirdi.

Önceki gün gerçekleştirilen törende aralarında müdür, müdür yardımcıları, başmühendisler, mühendisler, idari şeflerin bulunduğu yaklaşık 100 personele teşekkür belgeleri verildi.

Gerçekleştirilen üretimle Türkiye’nin elektrik ihtiyacının çok büyük bir bölümünün üretilmesinde katkısı bulunan ve kurumlar vergisinde elde ettiği derecelerle ülke ekonomisine de büyük katkıları olan Milas’ın Yeniköy Elektrik Santrali’nin Genel Müdürü Nuri Şerifoğlu, personelin özverisi sayesinde planlanan hedeflere ulaşıldığını belirtti.

Şefioğlu personele hitaben konuşmasında; “15 Eylül 2008 tarihinden itibaren yaklaşık 4,5 aydan beri rehabilitasyon nedeniyle ünitelerimizden birinin çalışmaması halinde tek üniteyle planlanan üretime ulaşmış bulunmaktayız. Bu üretimin sağlanmasında emeği geçen personellerimize aynı zamanda birlik, beraberlik ve motivasyon sağlaması amacıyla teşekkür belgesi vermeyi uygun gördük. Bu yüzden personellerimizi göstermiş olduğu gayretten dolayı tebrik eder; başarılarının devamını dilerim.” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 4 Şubat 2009 Çarşamba 22:57:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
salih koca IP: 95.70.252.xxx Tarih : 9.02.2009 21:10:00

gerçek bi genel müdür işte böyle olmalı. türkiyemizin nurişerifoğlu gibi insanlara ihtiyacı var. tebrik ediyorum