25
Mayıs
2024
Cumartesi
MİLAS - MUĞLA

Tokat koltuğa dualarla oturdu

29 Mart 2009 yerel seçimlerinde Milas Belediye Başkanı seçilen CHP'li Avukat Muhammet Tokat, makam koltuğuna oturmadan önce el açıp dua etti.

29 Mart yerel seçimlerinde CHP'den aday olan Avukat Muhammet Tokat, İlçe Seçim Kurulu Başkanı Semih Serkan Ertan'dan mazbatasını aldıktan sonra kalabalık bir partili grupla Milas Belediyesi'ne yürüyerek geldi.

Eski Belediye Başkanı Hürol Önder'in bir süre önce CHP'den istifa edip DSP'ye katılarak buradan aday olmasıyla 'kale' nitelendirmesi yapılan Milas Belediyesi'ne yeni başkan Tokat, 'Kalene hoşgeldin' pankartlarıyla karşılandı.

HERKESİN BAŞKANIYIM
Resmi prosedürün ardından başkanlık makamına gelen Tokat, koltuğuna oturmadan önce el açıp dua etti. Tokat, elini yüzüne sürdükten sonra yeni görevine başlayarak tebrikleri kabul etti. Artık yarışın bittiğini, bundan sonra çalışma, hizmet üretme ve kaynaşma döneminin başladığını anlatan Tokat, şöyle konuştu: "Bu çerçevede tabii ki yıllarını CHP'ye bir nefer olarak vermiş ben, o sevgimi gönlüme gömüyorum, gönlüme saklıyorum. Yakamdaki rozeti çıkarıyorum. Bütün Milas'ın belediye başkanı olarak hizmet etmek istiyorum ve artık bir sünger çekiyoruz. Ama yaşadıklarımızdan hepimizin ders çıkarması gereken, ibret alması gereken çok önemli noktalar olduğunu özellikle hatırlatmak istiyorum. Herkese kucağımızı açacağız, herkesle dost olacağız."
 

iha
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2009 Salı 18:12:06
Güncelleme :7 Nisan 2009 Salı 18:20:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?