27
Mayıs
2024
Pazertesi
MİLAS - MUĞLA

Tokat'tan toplu sözleşme müjdesi!

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Tüm Bel-Sen yöneticilerinin ziyaretinde 12 Ağustos’ta belediye çalışanlarıyla idare arasında toplu sözleşme imzalanacağını belirtti.

Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Emekçileri Sendikası (Tümbel-Sen) Muğla Şube Başkanı Salih Tufan, Muğla Şubesi Toplu İş Sözleşmesi Sekreteri Şeref Bozkurt ve Milas Belediyesi İşyeri Temsilcisi M. Atilla Yüksel’le birlikte Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret etti.

Yerel seçimlerin ardından belediye başkanlığı görevine gelen Başkan Tokat’ı kutlayan ve görevinde başarılar dileyen Muğla Şube Başkanı Tufan, memurların özellikle yemek fişi konusunda yaşadığı sıkıntıları giderdiği için Başkan Tokat’a, memurlar adına teşekkür etti.

Sendikanın memurlar ile yönetim arasında köprü vazifesi gördüğünü belirten Tufan, “Milas Belediyesi ile birlikte her türlü ortak çalışmaya hazırız. Başkanımız bizlere birçok konuda yardımcı oldu. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” diyerek, Başkan Tokat’ı, hafta sonu düzenlenecek olan Sendika Dayanışma ve Kaynaşma Gezisi’ne davet etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Tokat ise, “Belediye personeli, benim mesai arkadaşımdır. Mesai arkadaşlarımın, huzurlu ve rahat bir ortamda çalışmalarını sağlamak için elimden geleni yapmaya hazırım. Benim onlardan tek isteğim, görevlerini en iyi şekilde yerine getirmeleridir. Göreve geldiğimde, memurların birikmiş yemek yardımı sorunlarını vardı. Öncelikli olarak bu sorunu giderdik. Geçen yıl yapılan toplu sözleşmede de bazı değişiklikler yaptık. Örneğin, vekil memurların hak kayıpları vardı, bu durumu düzelttik. Bana cezai sorumluluk yüklemeyecek her türlü oluşum içerisinde yer almaya ve gerekli desteği vermeye hazırım. Bu kapsamda, 2009 yılı toplu sözleşmelerini, 12 Ağustos 2009 Çarşamba günü imzalayacağız. Önümüzdeki yıllarda da gerekli güncel düzenlemeleri yaparak, tüm personelimizin iyi bir çalışma ortamında, daha verimli çalışabilmesi için girişimlerde bulunacağız” dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 7 Ağustos 2009 Cuma 12:09:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?