24
Mayıs
2024
Cuma
MİLAS - MUĞLA

Tolga Çandar'dan hastane yararına konser

Milaslı sanatçı Tolga Çandar ve Seza Kırgız, 75. Yıl Devlet Hastanesi ek bina inşaatı yararına konser verdi.

Amfi Tiyatrosu’nda düzenlenen konsere, Milas Kaymakamı Hulusi Doğan ve eşi Zehra Doğan, İl Genel Meclisi Başkan Yardımcısı Üyesi Yusuf Esen, İl Daimi Encümen Üyesi Ahmet Pehlevan, İl Genel Meclisi Üyesi A. Pamir Barut, Milas Sağlık Hizmetleri Yaşatma ve Dayanışma Derneği Başkanı Cemal Soykan, 75. Yıl Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Vahap Yazıcı, Milas Ticaret Odası Başkanı Nazmi Doğru, İlçe Emniyet Müdürü Selami Kandemir, daire amirleri ve Milaslı vatandaşlar katıldı.

Konserden önce kısa bir konuşma yapan Milas Sağlık Hizmetleri Yaşatma ve Dayanışma Derneği Başkanı Soykan, geceye katılarak hastanenin ek binası için yardımda bulunan tüm Milaslı vatandaşlara teşekkür etti. Binanın yapımında kendileri için konser veren sanatçılar Tolga Çandar’a ve seza Kırgız’a da teşekkür eden Soykan, geceye katılan tüm misafirlere iyi eğlenceler diledi.

75. Yıl Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Vahap Yazıcı da, hastanede yapılacak olan hizmetlerde parasal konuların engel oluşturduğunu ve bu tür yardımlar sayesinde ayakta durabildiklerini belirterek, geceye katılan herkese teşekkür etti.

Yapılan konuşmaların ardından sahneye çıkan Tolga Çandar ve Seza Kırgız verdikleri konserle dinleyenlere müzik ziyafeti verirken, konser gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

 

İHA
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2005 Cuma 13:51:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?