23
Mayıs
2024
Perşembe
MİLAS - MUĞLA

Topuz: Saldırganlarla hiç bir alakam yok

Belediyeden çıktıktan sonra makam otosu içerisinde silahlı saldırıya uğrayan Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz, saldırganlarla herhangi bir diyaloğunun olmadığını söyledi.

Saldırının ardından gözaltına alınan şahıslardan Ferhat Çetin’in, Belediye Başkanı Fevzi Topuz’a seçim öncesinde işletmekte oldukları kafeteryanın 49 yıllık kirası karşılığı 2.5 trilyon lira para verdiklerini fakat seçimden sonra Topuz’un verdiği sözü tutmadığını iddia ettiği öğrenildi.

Topuz, olaydan büyük üzüntü duyduğunu belirterek, "Ben şahısların yanına bir kere seçimden önce oy istemek için Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarımla beraber gittim. Şahısların iddia ettiği gibi bir olay yok. Ayrıca şahısların belediyemize resmi herhangi bir başvuruları yok. Ben 1989’dan beri Belediye Başkanlığı yapıyorum ve ilk defa başıma böyle bir olay geldi" dedi.

Öte yandan, Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin olayın ardından gözaltına aldıkları Ferhat Çetin ve Ömer Akbaba’nın yarın adliyeye çıkartılacağı ve silahı kullandığı ileri sürülen zanlı İbrahim Çetin’in yakalanması için çalışmaların sürdürüldüğü öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2005 Çarşamba 20:32:12
Güncelleme :9 Nisan 2005 Cumartesi 17:59:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?