20
Mayıs
2024
Pazertesi
MİLAS - MUĞLA

Yangın arasında taşlı sopalı kavga

Milas Belediyesine ait, Çaltılık mevkisindeki katı atık çöp depolama tesisinde gaz sıkışmasından dün akşam saatlerinde çıkan ve makilik alana sıçrayan yangın, gece boyunca çalışan Orman İşletme Müdürlüğü, Türkiye Kömür İşletmeleri ve Milas Belediyesine ekipleri tarafından söndürüldü.

Yangına 2 helikopter, 3 dozer, 8 arazözle itfaiye ve orman ekipleri müdahale etti.

Yetkililer, “Yangının başladığı katı atık depolama tesisinin olduğu bölgede ise ekipler çalışmalarını sürdürüyor. Bu bölgede, yanmaya devam eden noktalar var ama tehlike arz etmiyor. Çalışmalar da kısa süre içinde tamamlanacak” dediler.

TAŞLI SOPALI KAVGA

Katı atık depolama tesisinde çıkan yangını söndürme çalışmaları esnasında, topladıkları hurdaları alevlerin arasından güçlükle çıkartan 15 işçi arasında hurdaların kime ait olduğu konusunda tartışma çıktı.

Kısa süre içinde büyüyen tartışma kavgaya dönüşünce, 2 farklı ailenin mensubu oldukları öğrenilen işçiler bir birlerine taş ve sopalarla saldırdılar.

İşçiler arasındaki kavga, bölgeye gelen polis ekiplerince güçlükle önlendi. Başından 1 kişinin yaralandığı kavgaya karışanlar bölgeden polis ekiplerince uzaklaştırıldı.

AA
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2008 Çarşamba 10:18:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?