19
Mayıs
2024
Pazar
MİLAS - MUĞLA

Yiğitkaya bağımsız aday

Muğla’nın Milas ilçesinde Rüştü Yiğitkaya Milas Belediye Başkanlığı için bağımsız aday olduğunu açıklayarak seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi. Milası’ın Hacıilyas Mahallesi’nde seçim bürosunun açılışını yapan Yiğitkaya, Milas’ta bir ilki başarmak için bağımsız aday olduğunu açıkladı.

Kendisine ait seçim bürosunun açılışında konuşan Rüştü Yiğitkaya; “Milas ilçesi kurulduğundan bu yana yerel yönetimlerden olmayanı ve ilki başarmak için buradayız. Milas halkımızla birlikte Milas’ı yöneteceğiz. Amacımız, suyunu içip ekmeğini yediğimiz Milas’a hizmet etmektir. Bu nedenle hep birlikte buradayız” dedi.

İnsanları seçimden seçime malzeme olarak kullanmak isteyenlerin olduğuna işaret eden Yiğitkaya, “Entrikalarla benim değil hizmetin önünü kesme noktasında birçok unsurları hayata geçirmeye çalıştılar. Onun için başarılı oldular veya olamadılar. Ancak yaptıkları yanlış nedeniyle olan Milaslılara oldu. Sizlerle birlikte Milas’ı yönetmek üzere bu gün karşınıza çıkıyorum” diye konuştu.

Konuşmanın ardından seçim bürosunun açılış kurdelesi Mimar Muzaffer Atıcı, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Songül Yıldız, İzzet Altınyürek, Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Milas Şubesi Başkanı Yener Karaca tarafından kesildi.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Yiğitkaya, açılaşa katılanların ‘Hayırlı olsun’ temennilerini kabul etti. Sonrasında açılışa katılanlara lokma dağıtıldı.

iha
Yayın Tarihi : 10 Şubat 2009 Salı 16:17:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?