25
Mayıs
2024
Cumartesi
MİLAS - MUĞLA

Yine alkol, yine kaza

Muğla'nın Milas ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Kaza yapan sürücünün 130 promil alkollü olması ve araçta çok sayıda bira şişesinin bulunması çevredekileri hayrete düşürdü.

Edinilen bilgiye göre; Şehir merkezinden Beçin istikametine giden Mustafa A.'nın (22) kullandığı 48 LV 648 plakalı araç Halil Bey Bulvarı üzerinde kaldırıma çıktı bir süre kaldırımda giden araç tekrar yola girip orta refüje çarparak durdu. Araçta bulanan Olcay G. (21) ise meydana gelen trafik kazasında yaralandı. Yaralı olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansıyla 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaza yapan sürücünün aşırı derecede alkollü olması ve araçta çok sayıda bira şişesinin bulunması çevredekileri hayrete düşürdü. Olay yerinde aracı terk edip giden Mustafa A. polisler tarafından gözaltına alındı ve Mustafa A.'nın 130 promil alkollü olduğu iddia edildi. Bir süre trafiğin kontrollü olarak verildiği yolu itfaiye ekiplerinin temizlemesinin ardından yol tamamen trafiğe açıldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

iha
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2009 Pazar 16:25:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?