22
Mayıs
2024
Çarşamba
MİLAS - MUĞLA

Zabıta gününde bozuk muhallebi krizi

Milas ilçesinde Zabıta Haftası etkinlikleri çerçevesinde Milas Belediyesi'nde görevli zabıtaları ziyaret eden Belediye Başkanı Hürol Önder'e ikram edilen muhallebilerin bozuk çıkması, küçük çaplı bir krize neden oldu.


Milas Belediye Başkanı Hürol Önder, Zabıta Haftası etkinlikleri kapsamında görevli zabıtaları ziyaret etti. Başkan Önder'i Zabıta Amiri İbrahim Mat karşıladı. Ziyarette konuşan Belediye Başkanı Önder, "Belediyemiz bünyesinde görev yapan zabıtalarımızın ve tüm zabıta teşkilatının 179. yılını kutluyorum. Zabıta teşkilatı son derece köklü bir kurum. Önümüzdeki günlerde Belediye Zabıta Teşkilatı'na bayanlar da dahil olacak" diye konuştu.


Ziyaret sırasında Belediye Başkanı Önder'e ikram edilen muhallebinin son kullanma tarihinin geçmiş olduğunun fark edilmesi ise, küçük çaplı bir krize neden oldu. Muhallebilerin bozuk çıkması üzerine tüm tabaklar toplatılırken, Zabıta Amiri İbrahim Mat, muhallebilerin Milas İlçe Tarım Müdürlüğü'ne incelenmek üzere gönderileceğini söyledi. Belediye Başkanı Hürol Önder ise konuyla ilgili herhangi bir açıklamada bulunmadı.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Eylül 2007 Cuma 00:26:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?