23
Mayıs
2024
Perşembe
SİYASET

Ak Partili başkanlar Dalyan'da bir araya geldi

Muğla'nın Ortaca İlçesi'ne bağlı Dalyan Beldesi'nde bir araya gelen Adalet ve Kalkınma Parti'li (AK Parti) belediye başkanları, projeleri hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Muğla'da AK Parti'li Belediye Başkanları Toplantısı'na katılan İl Başkanı Mehmet Nil Hıdır, "AK Partili belediye başkanları ile her ay rutin olarak yaptığımız toplantıyı, aramıza yeni katılan Dalyan Belediye Başkanı Suat Tufan'ın ev sahipliğinde gerçekleştirdik. Yaklaşan kış mevsimi ve Ramazan ayında halkımıza belediyeler olarak ne gibi yardımlar yapabileceğimizi konuştuk" dedi.

Toplantının ardından, Dalyan Belediyesi'ne ait dinlenme tesislerinde öğle yemeği yiyen belediye başkanları, daha sonra tekne turu attı.

Toplantıya, AK Parti İl Başkanı Mehmet Nil Hıdır'ın yanı sıra, Ortaca Belediye Başkanı Salih Özdemir, Dalaman Belediye Başkanı Beyhan Korkut, Dalyan Belediye Başkanı Suat Tufan, Kumluova Belediye Başkanı Ramazan Kaynak, Seki Belediye Başkanı Hüseyin Ünal, Karaçulha Belediye Başkanı Turhan Kovancı, Bayır Belediye Başkanı Hamdi Algan, Çamköy Belediye Başkanı Bekir Eser, Yeşilbağcılar Belediye Başkanı Mesut Mavi, Çaybükü Belediye Başkanı Mehmet Demir, Kavaklıdere Belediye Başkanı Nuray Bozyer, Eşen Belediye Başkanı Yusuf Yiğit, Karadere Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Kadıköy Belediye Başkanı Harun Büyükaydın ve Beyobası Belediye Başkanı Şadi Pirci katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Eylül 2005 Perşembe 10:45:21
Güncelleme :26 Ekim 2005 Çarşamba 14:36:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?