4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

50 yıllık çöp kaldırılacak

Sürdürülebilir Çevre Yönetimi Projesi çerçevesinde ÇED raporu ve uygulaması projesi ihalesi sonucunda, Uşak merkeze yaklaşan Karağaç çöplüğü problemi de halledilmiş olacak. Kurulan Uşak Belediyeler Birliği ile katı atıklar ortak çalışmayla bertaraf edilecek.

Uşak Belediye Başkanı Mesut Apaydın, projenin onayının İçişleri Bakanlığı'ndan geçtiğini belirterek, bu doğrultuda ÇED raporu ve uygulama ihalesini yaptırdıklarını ancak ihaleye giren bir firmanın itirazı olduğunu, bir aya kadar ancak sonuçlanabileceğini kaydetti. Apaydın, 50 yıldan beri merkez Karaağaç Mahallesi civarında bulunan çöp alanının herkesi rahatsız ettiğini, bu projelerle yakın zamanda bu meselenin halledilmiş olacağını söyledi.

.
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2005 Cuma 12:16:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
tarık IP: 85.102.197.xxx Tarih : 20.12.2005 10:03:37
Sayın başkan eğer karaağaç mahallesinde bulunan ve şehir içinde kalan çöp alanı sorununu çözerseniz uşağa son 50 yılın en iyi hizmetini yapmış olacaksınız.Uşak ili gelişmekte ve büyümekte olan bir il.İlin bu problemi kalktığı takdirde ilin büyüme yönü ve hızını değiştirerek büyük bir yarar sağlanacaktır.Bu Uşak ilinin enbüyük çevre problemi olan Karaağaç çöp alanı sorunu ile ilgili vermiş olduğunuz önem ve çalışmalar için teşekkürler ederim.Çalışmalarınızda başarılar dilerim.