4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

500 kişiye iftar

Uşak İl Sağlık Müdürlüğü, Denizli ve Isparta'ya tayin olan Vali Yardımcıları Mustafa Güney ve Atilla Durmuş onuruna bir iftar yemeği verdi.

Öğretmenevi'nde gerçekleştirilen iftar yemeğine, Vali Yardımcıları Mustafa Güney ve Atilla Durmuş'un yanı sıra Sağlık Müdürlüğü çalışanları aileleriyle birlikte katıldı. İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Taşçı, Vali Yardımcısı Atilla Durmuş'a yaptığı katkılardan dolayı bir plaket verdi.

Yaklaşık 500 kişinin katıldığı iftarda konuşan Dr. Ali Taşçı, "Uşak İl Sağlık Müdürlüğü olarak son dönemlerde güzel çalışmalara imza attık. Bakanlık nezdinde Uşak İl Sağlık Müdürlüğü fazla tanınmıyordu. Biz yaptığımız çalışmalar ve projelerimizle kurumumuzu tanıttık. Bu yıl içerisinde Yalova'da AÇSAP Grup Başkanlığımız tarafından geliştirilen 'Kendi Kendine Meme Muayenesi' programını tüm Türkiye'deki sağlık personeline tanıttık. Bu seminerde hem projemizin hem de ilimizin tanıtımını yaptık. İl genelinde bulunan sağlık ocaklarımızda malzeme sıkıntımız yok. İlçe, belde ve köylerimizdeki sağlık ocaklarımızı zaman zaman ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceliyoruz. Sağlık Müdürlüğü'nden sorumlu Vali yardımcımız Atilla Durmuş ve Mustafa Güney'e katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

Vali Yardımcısı Atilla Durmuş ve Mustafa Güney ise "Uşak'ta bulunmaktan halkımıza hizmet etmekten çok memnunuz. Buraya gelirken de giderken de içimiz rahattı. Burada kaldığımız 5 yıl süresince halkımız ve tüm kurumlarımızla güzel çalışmalara imza attık. Bize destek veren çalışmalarımızda yanımızda olan herkese teşekkür ediyoruz. Sizlerden sadece helallik istiyoruz. Uşak'ı her zaman güzel anılarla anacak ve tanıtımına yeni görev terlerimizde de elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağız" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 21 Ekim 2005 Cuma 15:21:32
Güncelleme :21 Ekim 2005 Cuma 15:26:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?